Închide meniul

"Acolo chiar există riscul de focar!" Ludovic Orban, anunţ categoric despre revenirea suporterilor pe stadioane

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 septembrie 2020, 19:11 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

"Acolo chiar există riscul de focar!" Ludovic Orban, anunţ categoric despre revenirea suporterilor pe stadioane

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ludovic Orban

Deşi Ionuţ Stroe a lăsat să se înţeleagă că este posibil ca în viitorul apropiat putem vedea din nou spectatori pe stadioanele din România, Orban a spune că prezenţa ultraşilor reprezintă un risc mare. Ultimul meci jucat cu spectatori în România a fost Rapid – CSM Reşiţa, disputat pe 8 martie. De atunci, au trecut numai puţin de 196 de zile. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cel mai mare risc legat de deschiderea stadionului pentru suporteri este acela că primii care vin sunt cei din galerii. Deocamdată măsura este în analiză, nu putem face astăzi un anunţ.

Opiniile cvasi-generale sunt să fim prudenţi şi încă să nu permitem accesul, pentru că acolo chiar există riscul de focar. Dacă vin galeriile şi stau împreună la meci, dacă este o singură persoană infectată, poate să infecteze zeci de persoane.

Ei stau împreună, cântă, iar dacă o persoană este infectată, riscul de transmitere este foarte mare", a spus premierul Ludovic Orban, conform news.ro.

Ce a spus şi Ionuţ Stroe despre revenirea spectatorilor pe stadioane

"Deocamdată accesul pe stadioane în România este interzis. Pentru sănătatea oamenilor este important ca stadioanele să rămână închise. Măsurile de protecție ar fi imposibil să fie respectate pe stadioane, tocmai de aceea e mai bine să rămână închise.

Reclamă

Felul în care îți susții echipa pe stadion diferă extrem de mult de felul în care îți savurezi cafeaua la o cafenea. Când vom permite accesul pe stadion o vom face printr-un program online care să arate exact scaunele pe care poți să te așezi și pe care nu.

Vom mări și numărul de stewarzi. Am făcut un calcul și avem nevoie de un steward la 21 de suporteri. Stadioanele se vor umple în proporție de 10%, iar suporterii se vor întoarce pe stadion abia după ce numărul de îmbolnăviri vor scădea sub 1000”, a spus Ministrul Tineretului şi Sportului, la Realitatea Sportivă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys Vezi toate știrile
Citește și