Închide meniul
Foto

Afacerea cu care Ion Ţiriac a dat lovitura în România. Se fac deja liste de aşteptare!

Reclamă

Publicat: 31 mai 2023, 18:58

Afacerea cu care Ion Ţiriac a dat lovitura în România. Se fac deja liste de aşteptare!

Afacerea cu care Ion Ţiriac a dat lovitura în România

Ion Ţiriac, în lojă la un meci de tenis / Profimediaimages

Se ştie care este afacerea cu care Ion Ţiriac (84 de ani) a dat lovitura în România. Fostul jucător de tenis are un succes uriaş cu clubul din nordul Bucureştiului, pe care l-a deschis în 2013 şi în care a investit, iniţial, 18 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numărul membrilor a atins capacitatea maximă, motiv pentru care chiar fiul lui Ion Ţiriac a anunţat că se întocmesc liste de aşteptare. Chiar şi aşa, sunt foarte mulţi doritori.

Afacerea cu care Ion Ţiriac a dat lovitura în România

Ne pare rău. Din păcate, în scurt timp, vom închide şi lista de aşteptare din cauza numărului mare de cereri. Nu vom face excepţii, calitatea este prioritară„, a fost anunţul făcut de Alexandru Ion Ţiriac pe contul său de Instagram.

Clubul care aparţine miliardarului român este situat în Pădurea Băneasa şi se întinde pe o suprafaţă de 50.000 de metri pătraţi. Asigură servicii de sport, relaxare şi wellness, iar preţurile sunt destul de „piperate”. Abonaţii au la dispoziţie centru de aerobic & fitness, piscine interioare şi exterioare, saune, terenuri de tenis şi de squash.

Încă din urmă cu un deceniu, din momentul deschiderii clubului, preţul de pornire pentru un abonament anual era de 1.500 de euro cu TVA. Acesta a tot crescut, dar interesul este în continuare uriaş.

Reclamă

La clubul lui Ion Ţiriac se antrenează şi Sorana Cîrstea, cea care ar fi într-o relaţie cu Alexandru Ion Ţiriac. Cu toţii au surprinşi, zilele trecute, la un meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. A fost prima apariţie, în spaţiul public, a lui Ion Ţiriac cu fiul său şi cea care i-ar putea deveni noră.

Englezii, uluiți de averea pe care o are Ion Țiriac

Englezii de la Daily Star sunt uluiți de averea pe care o are Ion Țiriac. Aceștia i-au făcut o prezentare spectaculoasă miliardarului român și au amintit că fostul jucător de tenis are mai mulți bani chiar și decât Michael Jordan.

Englezii de la Daily Star sunt uluiți de averea pe care o are Țiriac. Aceștia i-au făcut o prezentare spectaculoasă miliardarului român și au amintit că fostul jucător de tenis are mai mulți bani chiar și decât Michael Jordan.

Reclamă 4 / 0/3

Britanicii au analizat în detaliu cum s-a îmbogățit Ion Țiriac, după Revoluție. În vârstă de 84 de ani, omul de afaceri are o avere estimată la 2 miliarde de dolari.

A înființat prima bancă privată din țară, care s-a dovedit a fi un succes răsunător și chiar l-a ajutat să devină ‘primul miliardar român’ și primul care a intrat pe lista bogaților întocmită de Forbes„, a amintit sursa citată anterior.

Englezii au amintit și de celelalte afaceri de succes ale celui mai bogat român și au ținut să precizeze că este mai bogat decât Michael Jordan, legenda din NBA. Au făcut și o eroare și au transmis că Țiriac ar fi proprietarul turneului Madrid Open. Fostul jucător a cedat însă, în 2021, licența turneului din capitala Spaniei în schimbul a 360 de milioane de euro pentru cedarea licenței turneului din Spania. Va mai primi alte 30 de milioane de euro până în 2024, conform tranzacției pe care a încheiat-o cu americanii de la IMG.

Miliardarul român şi-a dezamăgit fiica

Ion Țiriac a luat această decizie radicală, chiar dacă unica lui fiică, Ioana Țiriac, i-a cerut să nu facă așa ceva.

Ioana a zis: ‘Să nu cumva să vinzi Madridul (n.r. turneul de la Madrid, vândut de Țiriac în 2021). Ăla este eritajul nostru, trebuie să-l ținem!’. Din cauza politicii (n.r. l-a vândut). Nu am mai putut. Gata mi-ajunge! Nu mai pot!

Sportul ăsta nu mai are viitor decât dacă patronii merg aici, jucătorii merg dincoace. Se bat la fiecare cinci ani până când își sparg capetele. Fac un deal (n.r. o înțelegere) pe cinci ani, merg mai departe”, confirma Ion Țiriac, anul trecut, pentru gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Ion Ţiriac este cel mai bogat român
  • Are o avere estimată la două miliarde de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și