Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a vorbit despre momentul când l-a lovit pe Dan Alexa: „Așa l-a învățat mama lui!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 februarie 2023, 9:34 / Actualizat: 5 februarie 2023, 14:45

Anamaria Prodan a vorbit despre momentul când l-a lovit pe Dan Alexa: „Așa l-a învățat mama lui!”

Anamaria Prodan l-a lovit, în 2019, cu pumnul în faţă pe Dan Alexa

Anamaria Prodan se pupă cu Dan Alexa

Anamaria Prodan a vorbit despre momentul când l-a lovit pe Dan Alexa. Vedeta a fost implicată alături de acesta într-un scandal monstru, când l-a pălmuit în fața reporterilor de televiziune pe antrenorul de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan susține că Dan Alexa a reacționat exemplar în scandalul din 2019, când a încasat palma și a plecat mai departe. Impresara de jucători susține că Alexa trebuie dat exemplu bărbaților din toată România.

Anamaria Prodan a vorbit despre momentul când l-a lovit pe Dan Alexa

„Cred că dacă ceva era de menționat era faptul că încă mai există bărbați că Dan Alexa care au dat exemplu de ceva minunat pentru că în femeie nu se da nici cu o floare. Faptul că Dan Alexa a gestionat acest conflict perfect cred că trebuia dat ca exemplu, într-o țară în care bărbații își lovesc iubite, amante, mame, pentru a-și arăta ce bărbați sunt.

Părerea mea, luați exemplu de la Dan Alexa, învățați pentru că aveți acasă fetițe, băieți și trebuie să le dați o educație. Dacă acești jurnaliști repetă la infinit o poveste în care eu am dat dovadă de înțelegere și am tăcut din gură pentru că puteam să-i dau în judecată pe toți până le luăm și sufletul din ei.

Faceți un monument să se numească Dan Alexa, monumentul educației și al bunului simt. Eu îl cunosc pe Dan Alexa și acest incident dacă s-ar repeta cu încă 100 de femei, niciodată nu ar ridică mâna să dea înapoi. Asta e educația pe care mama lui i-a dat-o. Cei care au ieșit după acest incident au ieșit și s-au bucurat, ăștia sunt niște purtători ilegali de creier fără educație. Luați exemplu de la Dan Alexa, îi mulțumesc din suflet pentru ce s-a întâmplat în acel moment și cum a reacționat”, a spus Anamaria Prodan, confrom realitatesportiva.ro.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf, dărâmat de scandalul dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa

Laurenţiu Reghecampf a lansat un atac fără precedent la adresa Anamariei Prodan. Fostul soţ al vedetei a făcut referire la episodul în care Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa, cel despre care s-a speculat că ar fi avut o relaţie cu soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe, în rest nimic.

Clar m-a deranjat foarte tare (n.r. – scandalul cu Dan Alexa). Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci. Sincer, da, am suferit din dragoste. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva (n.r. – Reghecampf nu a precizat dacă a fost afectat de scandal sau de zvonurile legate de infidelitatea soţiei sale)„, a spus Laurenţiu Reghecampf într-un podcast, scriu cei de la click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Alexa, relație inedită cu Anamaria Prodan

În primăvara lui 2019, Dan Alexa a avut parte de un episod incredibil alături de Anamaria Prodan, care şi la acea vreme era impresarul său. Femeia i-a tras un pumn lui Alexa, chiar în fața camerelor de filmat.

La un an de la acel incident, Prodan declara că Dan Alexa este „sufletul ei”.

”Mie mi-e super drag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur (n.r. – Laurențiu Reghecampf) știe asta. Dan este cel mai apropiat om al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el. Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antrenor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă”,a declarat Anamaria Prodan, în iulie 2020.

Recomandări
  • Anamaria Prodan a vorbit despre momentul când l-a lovit pe Dan Alexa
  • Declarații tari ale vedetei

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și