Închide meniul

Anamaria Prodan, de urgenţă la spital, după bătaia cu Laurenţiu Reghecampf! Vedeta, cu piciorul în ghips şi cu mâna imobilizată

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 septembrie 2022, 14:07

Anamaria Prodan, de urgenţă la spital, după bătaia cu Laurenţiu Reghecampf! Vedeta, cu piciorul în ghips şi cu mâna imobilizată

Anamaria Prodan, de urgenţă la spital, după bătaia cu Laurenţiu Reghecampf!

Anamaria Prodan, de urgenţă la spital, după bătaia cu Laurenţiu Reghecampf!

Anamaria Prodan ar fi ajuns de urgenţă la spital după bătaia cu Laurenţiu Reghecampf. Chiar dacă au trecut mai multe zile, se pare că durerile agentului s-ar fi intensificat şi aceasta nu s-a simţit bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform colegilor de la spynews.ro, Anamaria Prodan a ajuns şi în această dimineaţă în spital, acolo unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Prodan merge apoi la IML pentru a emite un certificat medico-legal.

Anamaria Prodan, de urgenţă la spital, după bătaia cu Laurenţiu Reghecampf

Sursa citată mai sus susţine că Prodan ar avea piciorul în ghips, după scandalul în care a fost implicat. De asemenea, ea ar avea şi vânătăi, iar braţul i-ar fi fost imobilizat.

Totul se întâmplă după ce vineri, Prodan se lăuda că e greu să o bată pe ea un bărbat, mai ales Laurenţiu Reghecampf.

„Nu ai cum să vii acasă, să-ţi ameninţi copilul, să înjuri, să faci circuri, să intri în casă cu forţa, să baţi finii care sunt în maşină la poartă, nu ai cum! Nu ai cum să ridici tu mâna la mine, să mă târăşti tu pe mine, să mă trânteşti la pământ. Pai eu ce era sa fac?

Reclamă

Toata lumea „Vai, săracul Reghecampf, e tumefiat”. Dar ce trebuia să fac? Să stau să mă bată Reghecampf să fie România mulţumită? De acum încolo, vorbesc public cu dovezi despre fiecare în parte. Dacă vor să mă bage în puşcărie, dacă au dovezi, atunci asta e, mă duc la puşcărie… Daca au dovezi, să mă bage pe mine la puşcărie”, spunea Anamaria Prodan.

Cum arată raportul medical al lui Laurenţiu Reghecampf

S-a aflat cum arată raportul medical al lui Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul lui Neftchi Baku este în mijlocul unui scandal uriaş. S-a bătut în plină stradă cu Anamaria Prodan şi a ajuns cu ochiul vânăt la camera de gardă a unui spital din Bucureşti.

„A venit duhnind a alcool, abia se ţine pe picioare„, l-a acuzat agentul de jucători pe soţul ei, cu care este în proces de divorţ. Mai mult, Anamaria a lăsat de înţeles că Reghecampf ar fi consumat substanţe interzise.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf s-a dus la INML, iar medicii i-au emis un certificat din care rezultau leziunile de la nivelul feţei. Aceştia i-au transmis că analizele toxicologice ar putea dura chiar şi 6-7 luni. Potrivit cancan.ro, Reghe s-a dus apoi direct la o clinică medicală privată, acolo unde i-au fost recoltate probe de sânge.

Sursa citată a anunţat şi rezultatul primit de fostul antrenor al Universităţii Craiova. Acesta atestă că Reghe nu a consumat nicio substanţă interzisă. Bărbatul în vârstă de 47 de ani şi-ar fi dorit să facă şi un test de alcoolemie, dar acesta nu ar fi mai fost relevant, ca urmare a faptului că trecuseră deja multe ore de la incident.

 

Recomandări
  • Anamaria Prodan, de urgenţă la spital
  • Prodan s-a bătut cu Reghecampf, vineri seară

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și