Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan nu acceptă condiţiile divorţului de Laurenţiu Reghecampf. A fost dată de gol chiar de avocatul ei

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2022, 19:53

Anamaria Prodan pierde procese pe bandă rulantă

Anamaria Prodan nu acceptă condiţiile divorţului de Laurenţiu Reghecampf. A fost dată de gol chiar de avocatul ei

Anamaria Prodan, în proces de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram / Hepta

  • Anamaria Prodan iese la atac
  • Ce se întâmplă în procesul de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan ripostează. Vedeta în vârstă de 49 de ani nu acceptă condiţiile divorţului de Laurenţiu Reghecampf. Avocatul ei, Barna Bolonyi, a dat-o de gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agentul de jucători a primit o lovitură importantă săptămâna trecută. Judecătoria Buftea admis, sâmbătă, cererea de divorț pe care o înaintase soţul ei. Deciziile luate nu au fost deloc pe placul ei.

Anamaria Prodan nu acceptă condiţiile divorţului de Laurenţiu Reghecampf

S-a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. Anamaria Prodan a primit o lovitură de proporţii, în condiţiile în care pensia alimentară pe care o va primi Bebeto este mult mai mică decât a cerut. Mai mult, e nevoită să plătească şi cheltuielile de judecată în valoare de 6.000 de lei.

Reclamă

Pentru îngrijirea copilului, Anamaria Prodan ar urma să primească 1/6 din veniturile nete ale lui „Reghe”. Agentul de jucători vrea să facă apel şi să se judece în continuare cu antrenorul lui Neftchi Baku.

Din punctul meu de vedere, așa cum am discutat și cu doamna Prodan, o să se facă apel, o să vedem exact care sunt motivele pe care le-a avut instanța în vedere, în momentul în care a pronunțat hotărârea. În momentul în care vom vedea hotărârea, vom vedea care sunt șansele unui apel și în ce formă îl vom promova„, a declarat Barna Bolonyi pentru antenastars.ro.

Reclamă

Deciziile luate de instanţă sunt următoarele:

Suma lunară pe care Laurențiu Reghecampf va trebui să o plătească pentru fiul său este de 1.600 de euro, mult mai mică față de cât cerea Anamaria Prodan, 7.000 de euro.

Laurenţiu Reghecampf a mai avut câştig de cauză într-un proces

Laurenţiu Reghecampf a venit cu o lovitură totală şi a încheiat definitiv conturile cu Anamaria Prodan, cea cu care este în scandal de divorţ. Anchetatorii au luat decizia finală după ce agentul de jucători i-a făcut soţului său plângere penală şi l-a acuzat de furt. „Reghe” a scăpat de griji şi a fost găsit nevinovat!

Reclamă 4 / 0/3

În urmă cu aproape un an, Anamaria Prodan a făcut plângere penală la IPJ Ilfov şi i-a adus acuzaţii teribile soţului ei. I-a anunţat pe poliţişti că „Reghe” ar fi scos 1 milione de euro din conturile ei şi că şi-ar fi însuşit două ceasuri de lux şi alte bijuterii care valorează peste 400.000 de euro. Mai mult, l-a acuzat pe Reghecampf că ar fi golit două containere din Dubai, în care erau mai multe bunuri.

Reghecampf şi Anamaria Prodan au fost audiaţi în încercarea de a se face lumină în scandalul uriaş. Poliţiştii au considerat că acuzaţiile sunt nefondate.

Cu privire la bunurile menționate în plângere, arată faptul că acestea sunt bunuri comune ale familiei, nu le-a sustras, întrucât sunt căsătoriți legal. Cu referire la ceasurile menționate în plângere, arată faptul că nu le mai are în posesie, acestea fiind ceasuri bărbătești, cumpărate de el și a dispus de ele așa cum a dorit, deține documente de proveniență pentru acestea, respectiv extrasele bancare de cont de unde s-a făcut plata pentru ele.

În referire la bijuterii, acestea nu sunt individualizate în plângere decât generic, acestea nu au ajuns niciodată în posesia sa„, au transmis poliţiştii după ce l-au audiat pe antrenorul lui Neftchi Baku.

În cele din urmă, s-a decis ca dosarul să fie clasat, anunţă cancan.ro. Fostul antrenor al Stelei a obţinut astfel o nouă victorie în faţa vedetei.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca