Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan şi-a luat dric şi e gata să se îmbogăţească din înmormântări de lux: „Trebuie să fac perfecțiune și din moarte!”

Reclamă

Publicat: 24 mai 2023, 18:49

Anamaria Prodan şi-a luat dric şi e gata să se îmbogăţească din înmormântări de lux: „Trebuie să fac perfecțiune și din moarte!”

Anamaria Prodan şi-a luat dric şi e gata să se îmbogăţească din înmormântări de lux

Anamaria Prodan, lângă "Regina Întunericului" / Colaj Instagram/Click

Anamaria Prodan şi-a luat dric şi e gata să se îmbogăţească din înmormântări de lux. Agenta de jucători a pus bazele unei noi afaceri din care speră să adune mai mulţi bani decât din fotbal. Vedeta în vârstă de 50 de ani a surprins pe toată lumea cu ultima ei apariţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf a condus dricul pe străzile din Bucureşti. Anamaria Prodan se mândreşte cu limuzina funerară de lux pe care tocmai a cumpărat-o din Italia. Nu s-a ferit să stea la volan şi anunţă că va da lovitura cu noul ei dric!

Anamaria Prodan şi-a luat dric şi e gata să se îmbogăţească din înmormântări de lux

Impresarul a intrat în afacerea organizării înmormântărilor cu buna ei prietenă Gabriela Lucuţar, cea care este poreclită „Regina Întunericului”.

Moartea este la fel ca și nașterea, botezul sau ca orice altă petrecere. Ea trebuie să arate perfect. Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb, pentru ca amintirea ta să dăinuie pentru totdeauna.

Noi facem ceva demn de o viață trăită doar în picioare, facem ceva măreț! Ați văzut și la mama mea și la majoritatea artiștilor mari ai României.

Reclamă

Partenera mea Gabriela este cea care m-a făcut să mă apropii de această lume și să înțeleg că nu trebuie să-mi fie teamă și că trebuie să fac perfecțiune și din moarte. Noi facem lucruri aparte! Lucruri memorabile și unice, care să dăinuie peste timp”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Agentul de jucători nu se opreşte la un singur dric. Vrea să cumpere mai multe maşini funerare de lux, pentru a nu avea rival în domeniul înmormântărilor.

Anamaria Prodan şterge şi ultimele urme cu Laurenţiu Reghecampf din viaţa ei

Anamaria Prodan are o adevărată colecţie de maşini în garaj. În acest an, impresara a decis să schimbe numărul de înmatriculare de un bolid pe care îl deţine, care a costat-o suma colosală de 450.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a luat hotărârea drastică de a-şi schimba numărul de înmatriculare. Astfel, din „REG”, litere are proveneau din numele lui Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan a ales să-şi pună la maşină numărul „PRD”.

Maşina pe care o conduce Anamaria Prodan este râvnită şi de fiica cea mică a impresarei. Sarah Dumitrescu a fost şi ea surprinsă în timp ce conducea bolidul de lux al mamei sale.

Sarah Dumitrescu a dezvăluit că este pasionată de maşini. Aceasta a fost la un pas de tragedie, după ce a făcut un grav accident rutier, cu un bolid pe care l-a primit cadou atunci când a împlinit vârsta de 18 ani.

Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. Am făcut un accident destul de grav. Acum am un Range Rover în America şi aştept să-l aduc aici„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru AntenaSport.

De asemenea, Sarah a dezvluit că una dintre maşinile sale preferat este chiar Ferrari-ul pe care îl deţine mama sa: „Altă maşină pe care mi-o doresc o are mama, un Ferrari. Bine, pot să iau de la ea„, a mai spus fiica Anamariei Prodan.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și