Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan şi-a planificat, în detaliu, înmormântarea. Motivul pentru care a dormit într-un dric

Publicat: 28 mai 2023, 12:08 / Actualizat: 28 mai 2023, 15:31

Anamaria Prodan şi-a planificat, în detaliu, înmormântarea

Anamaria Prodan şi-a planificat, în detaliu, înmormântarea

Anamaria Prodan şi-a cumpărat dric / Instagram

  • Anamaria Prodan şi-a cumpărat dric
  • Vedeta anunţă că are deja planificată înmormântarea

Anamaria Prodan surprinde şi a anunţat că şi-a planificat, în detaliu, înmormântarea. Vedeta în vârstă de 50 de ani a făcut noi dezvăluiri controversate, cu care şi-a uluit fanii. A recunoscut că şi-a ales chiar şi sicriul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declaraţiile făcute de agentul de jucători vin într-un moment în care s-a aflat că Ion Ţiriac şi-a achiziţionat o criptă îmbrăcată în marmură, la Cimitirul Bellu, care l-a costat 100.000 de euro. Cel mai bogat român nu s-a uitat la bani. Are o avere estimată la două miliarde de dolari!

Anamaria Prodan şi-a planificat, în detaliu, înmormântarea

Anamaria Prodan nu lasă nimic la voia întâmplării şi a comparat înmormântările cu nunţile.

Reclamă

Eu mi-am ales și ce sicriu o să am și cum o să arate. Eu cred că înmormântarea, la fel ca și nunta, botezul și orice petrecere, trebuie aranjată pas cu pas. Ce-ar fi să-mi aranjeze mie cineva ceva ce nu mi-ar plăcea?! Eu care toată viața am vrut să am cele mai frumoase chestii și atunci am zis că mai bine pun eu lucrurile la punct din timpul vieții„, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul unui interviu.

De altfel, impresarul şi-a luat dric şi e gata să se îmbogăţească din înmormântări de lux. Agenta de jucători a pus bazele unei noi afaceri din care speră să adune mai mulţi bani decât din fotbal. A plătit 100.000 de euro pentru o limuzina funerară de lux, pe care tocmai a cumpărat-o din Italia.

Reclamă

Am dormit în dric două ore. Am condus foarte mult și ne doream să ajungem mai repede acasă și n-am găsit hotel și am zis la ora aia să dormim două ore. Înainte, aveam senzația că dacă dorm lângă un sicriu iese cineva și mă prinde, acum, noroc că mașina are două locuri în față și două în spate, nu e un dric normal.
Și i-am zis ei să doarmă în spate, că eu acolo nu dorm. Eu nu mi-am dat seama că mă vedeam dinăuntru și eu de pe telecomandă, că poți să-l deschizi cât vrei, e ca la Rolls Royce pe tavan cu steluțe.(…) Asta e mașina cu care și președinții sunt îngropați„, a mai spus Anamaria Prodan.

Agentul de jucători a intrat în afacerea organizării înmormântărilor cu buna ei prietenă Gabriela Lucuţar, cea care este poreclită „Regina Întunericului”. Vrea să cumpere mai multe maşini funerare de lux, pentru a nu avea rival în domeniul înmormântărilor.

Ion Ţiriac, investiţia uriaşă care l-a lăsat cu gura căscată până şi pe Gigi Becali

Gigi Becali nici nu a vrut să audă de eventuala pregătire a momentului în care va trece în nefiinţă. Dar, pe de altă parte, nici nu l-a criticat pe Ion Ţiriac.

Reclamă 4 / 0/3

Eu să-mi pregătesc cavoul? Doamne-ferește! Nici nu vreau să știu unde mă duc, unde mă îngroapă. Familia se va ocupa de tot, nu mă interesează. Fiecare face ce vrea cu banii lui, nu condamn pe nimeni, nu judec pe nimeni.

Dar toată lumea să știe că indiferent că ai făcut doi lei sau miliarde, tot la osândă ajungi. Dar e treaba lor că și-au făcut cavouri de sute de mii de euro.

Ar fi putut face altceva cu banii, dar, repet, e numai și numai problema lor. Eu să-mi pregătesc cavoul? Doamne-ferește! Nici nu vreau să știu unde mă duc, unde mă îngroapă. Familia se va ocupa de tot, nu mă interesează”, a spus Gigi Becali, citat de cancan.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 19:57
FOTO
„Cu bicicleta nu am cum” Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani!
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”