Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, transformată după divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Am slăbit foarte mult!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 martie 2023, 13:28 / Actualizat: 27 martie 2023, 11:39

Anamaria Prodan, transformată după divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Am slăbit foarte mult!”

Anamaria Prodan a trecut peste divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a trecut peste divorțul de Laurențiu Reghecampf / Instagram

Anamaria Prodan este, într-adevăr, transformată după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Impresara de fotbaliști, în vârstă de 50 de ani, a dezvăluit că a ajuns la greutatea pe care și-o dorea și pe care a avut-o și înainte de căsătoria cu „Reghe”. Anamaria a trecut peste dramele din viața sa și se simte excelent alături de oamenii din jurul său. Mai mult, vedeta a recunoscut recent că acum are un nou iubit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la divorț după o căsnicie de 15 ani. Cei doi au împreună un băiat, Bebeto.

Anamaria Prodan, transformată după divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Am slăbit foarte mult!”

Sexy-impresara a povestit că ultimele luni din viața ei au „consumat-o” enorm, însă acum și-a revenit și se simte foarte bine în pielea ei. Atât de bine încât a reușit să ajungă la o greutate pe care a avut-o ultima oară înaintea căsătoriei cu fostul antrenor de la FCSB și Universitatea Craiova.

Ajunsă la 50 de ani, Anamaria Prodan spune că arată perfect (VEZI GALERIA FOTO).

„Am slăbit foarte mult, am acum 56 de kilograme. Sunt foarte mândră de mine. Aveam vreo 60 și ceva. Acum sunt ok, e bine așa, slabă. M-am consumat, dar bine că a trecut acum!

Reclamă

Mi-am dorit sa ajung la numărul de kilograme pe care-l aveam înainte de căsătorie, 55-56. Am ajuns. Mă simt perfect. Arăt perfect. Sunt fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc zilnic”, a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Anamaria Prodan a spus tot despre relaţia cu noul iubit

Anamaria Prodan a spus tot despre relaţia cu noul ei iubit. Agentul de jucători şi-a găsit fericirea în braţele unui alt bărbat, în aşteptarea sentinţei finale în procesul de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. Vedeta în vârstă de 50 de ani asigură că trece printr-un moment excelent.

Anamaria a dezvăluit că este de mai multe luni într-o relaţie cu un bărbat pe care l-a prezentat deja copiilor ei. Impresarul are două fete din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu, pe Sarah şi Rebecca, şi un băiat cu Reghecampf, pe Bebeto.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a vorbit despre noul ei iubit şi a recunoscut cum a fost cucerită de acesta. Se fereşte însă să se afişeze alături de el.

Am slăbit foarte mult și sunt foarte mândră. Regim de viață sănătos! Sunt foarte fericită, sunt alături de copiii mei, de prietenii mei și mă simt bine. Au trecut multe luni de când sunt într-o altă relație și sunt fericită, împlinită, răsfățată și exact cum trebuie să se simtă o femeie.

Când toată lumea a aflat că s-a întâmplat ce s-a întâmplat, când toți au venit și au vorbit cu mine, atunci lumea a avut curaj și oamenii s-au apropiat, a fost firesc, natural și frumos. M-a cucerit cu felul de a fi, cu bărbăția și nu mă gândesc la lucruri urâte, mă gândesc la cum trebuie să fie un bărbat, cu demnitate, cu forță din toate punctele de vedere, financiară, forță de bărbat care știe să conducă o femeie și să o ridice„, a declarat Anamaria Prodan la AntenaStars, potrivit spynews.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și