Close
Foto

Apariţie neaşteptată a bărbatului care i-a luat locul lui Laurenţiu Reghecampf în viaţa femeii pe care a iubit-o, dar a şi înşelat-o

Publicat: 9 august 2022, 17:05

Apariţie neaşteptată a bărbatului care i-a luat locul lui Laurenţiu Reghecampf în viaţa femeii pe care a iubit-o. Este vorba de prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, Mariana, de care a divorţat înainte de căsnicia cu Anamaria Prodan.

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Mariana Pfeiffer a postat pe reţelele de socializare cu soţul său, Mathyas. Fosta soţie a lui Laurenţiu Rerghecampf are o căsnicie perfectă cu omul pe care l-a cunoscut la saună. Iar dovadă stă şi ultima fotografie postată pe reţelele de socializare.

Reclamă

Facebook Mariana Pfeiffer

Mergeam foarte des la un complex cu piscină şi sauna şi acolo l-am cunoscut pe soţul meu. Nu ştia cine sunt, ce fac, a fost dragoste la prima vedere. Eu nu credeam că mai putem iubi pe cineva„, a spus Mariana Pfeiffer, acum câțiva ani, pentru click.ro.

Anamaria Prodan a recunoscut că l-a divorţat pe Reghecampf de Mariana Pfeiffer

În trecut, Anamaria Prodan a recunoscut că ea l-a despărţit pe Laurenţiu Reghecmapf de fosta sa soţie. „Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri, şi luni l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este. Ne-am zis: ‘ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!‘”, a povestit, în trecut, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, dezvăluiri incredibile după ce a cedat şi a izbucnit în plâns

Anamaria Prodan a izbucnit în plâns în momentul în care şi-a adus aminte de momentele în care încerca să îşi salveze mama, timp în care Laurenţiu Reghecampf ar fi avut alte „preocupări”.

Reclamă

Anamaria Prodan susţine că, în acea perioada, Laurenţiu Reghecampf era implicat în alte relaţii. Anamaria Prodan nu şi-a putut stăpâni lacrimile şi a dat detalii despre comportamentul deplasat al soţului său. Mai mult, Anamaria Prodan a dezvăluit şi cum se umilea în faţa amantelor soţul său. Anamaria Prodan se află în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf.

El căra banii şi munca mea pentru copiii mei tuturor femeilor de genul acesta. Minţea cu seninătate. Îşi bătea joc de absolut tot. Iar eu spunea, tati, ştii, iartă-mă, că sunt cu mama. Trebuie să o salvăm. E postamentul familiei noastre. Da, da, da, stai acolo. Nu e niciun fel de problemă. Atâta micime nu are cum să existe. Să nu ai curaj ca bărbat să spui că eu m-am îndrăgostit de oricare. Acum aud că plângea în faţa tuturor femeilor. Doamne…eu vomit!„, a spus Anamaria Prodan într-o emisiune TV.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
8:49 Ce note au putut să primească jucătorii FCSB după umilinţa din Danemarca, cu Silkeborg. Care a fost considerat cel mai bun fotbalist 8:29 Gigi Becali şi Nicolae Dică, făcuţi praf după dezastrul din Danemarca, Silkeborg – FCSB 5-0: „Mai bine dai şapte milioane de euro din buzunar decât să pierzi respectul oamenilor” 0:58 Dan Petrescu, în extaz după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1: “Doar Barcelona a mai câștigat aici! Băieții au voie să bea o bere” 0:44 Rangelo Janga, strigăt de luptă după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1: ”Ne-am luptat ca leii! Nimic nu e imposibil!” 6
oct.
23:55
Slavia Praga – CFR Cluj 0-1. Campioana României, victorie uriașă în Cehia! Janga, eroul lui Dan Petrescu. Incredibil cum arată grupa ardelenilor din Conference League
6
oct.
23:40
Nicolae Dică, în depresie după Silkeborg – FCSB 5-0: „Ruşinos! Nu am mai trăit asemenea umilințe pe teren!”
6
oct.
23:30
VIDEOCristiano Ronaldo, ratare monumentală în Europa League! Cum a putut să trimită starul lui Manchester United din câțiva metri. Portughezul, reacție nervoasă
6
oct.
23:12
Florin Gardoș, reacție antologică după Silkeborg – FCSB 5-0: „Îmi vine să mă reapuc când văd ce se întâmplă!”
6
oct.
22:46
Presa din Danemarca râde de FCSB, după umilința cu Silkeborg: „Opriți-vă! Românii au fost foarte slabi!” / „Au plecat cu 5 goluri în bagaje!”
6
oct.
22:34
Răzvan Oaidă, fără replică după ruşinea din Silkeborg – FCSB 5-0: „Băgăm capul în pământ!”
Close