Închide meniul

Ar fi cuplul momentului. Andreea Raicu, surprinsă în timp ce ieșea din casa tatălui fetiței Mădălinei Ghenea. Cine este milionarul român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 octombrie 2020, 19:24 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:42

Conform celor de la Spynews, Andreea Raicu a fost văzută ieșind din locuința milionarului român, însă nu se știe dacă cei doi formează un cuplu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Matei Stratan ar fi condus-o pe Andreea Eraicu până la poartă, însă cei doi nu au schițat niciun gest care să trădeze o eventuală relație.

Matei Stratan a fost la un pas să se căsătorească cu Mădălina Ghencea, lucru recunoscut în trecut și de fotomodelul român.

Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea”, spunea Mădălina Ghenea pentru gossiptvmagazine.it.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere Vezi toate știrile
Citește și