Închide meniul

"Arată bestial!" Una dintre vedetele Draftului din NFL, eclipsată de mama sa! A fost nebunie pe Twitter. "Ea e adevăratul MVP"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 mai 2021, 16:26

"Arată bestial!" Una dintre vedetele Draftului din NFL, eclipsată de mama sa! A fost nebunie pe Twitter. "Ea e adevăratul MVP"

captură Twitter

Lisa Wilson, mama lui Zach Wilson, vedeta Draftului din NFL

"Bine ai venit la New York, mama lui Zach Wilson", "Mama lui Zach Wilson este adevăratul MVP al acestui Draft", au fost câteva dintre mesajele care au apărut imediat pe Twitter. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama unui jucător, vedeta Draftului NFL

"În drum spre NFL Draft. Atât de mândră de acest băiat chipeş", a scris Lisa Wilson pe contul ei de Instagram, unde are mii de următori pe care îi îndeamnă să facă sport şi să aibă o alimentaţie sănătoasă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Neeleman Wilson (@lifeaccording2lisa)

Noul star din fotbalul american, în vârstă de 21 de ani a fost deranjat. Un jurnalist citat de tmz.com l-a abordat direct: "Abia ai fost ales al doilea în Draft şi atenţia este pe 'mama lui arată bestial'" / "Îmi place să o ţin departe de lumina reflectoarelor. E o doamnă uimitoare şi iubesc să am sprijinul ei".

Reclamă

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Şi tu poţi să fii în formă maximă chiar la tine acasă. În perioada 9 aprilie – 7 mai poţi câştiga 4 cadouri din partea AloShop. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii la concursul WorkOUT from Home.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

Reclamă 4 / 0/3

WorkOut from Home | Să lucrezi de acasă toate grupele de muşchi!

Asta înseamnă WorkOut from Home, să lucrezi de acasă toate grupele de muşchi. Noi te ajutăm să faci asta. Intră AICI pentru a te înscrie la concursul care îţi poate transforma viaţa.

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Recomandări
  • Zach Wilson, eclipsat de mama sa
  • Fanilor nu le-a venit să creadă cât de bine arată

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și