Închide meniul
Foto

Aroganţa supremă a femeii de 73 de ani care arată ca o adolescentă. De ce are două frigidere în bucătărie

Reclamă

Publicat: 7 octombrie 2022, 13:20

Aroganţa supremă a femeii de 73 de ani care arată ca o adolescentă. De ce are două frigidere în bucătărie

Instagram

Vera Wang are 73 de ani şi o avere de sute de milioane / Sursa foto: Instagram

Aroganţa supremă a femeii de 73 de ani care arată ca o adolescentă. Aceasta are în casă două frigidere, iar motivul a fost dezvăluit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vera Wang are 73 de ani, dar a uimit întreaga lume prin aspectul său. Mulți din fanii săi îi transmit că arată ca o adolescentă. Secretul formei sale de invidiat stă și într-o alimentație sănătoasă.

Aroganţa supremă a femeii de 73 de ani care arată ca o adolescentă

Într-unul dintre frigidere, Vera Wang depozitează mâncarea consideratră nesănătoasă. În celălalt, Vera Wang depozitează legumele și mâncarea pe care o consideră sănătoasă. Deși nu are o dietă strictă, Vera Wang după un stil de viață echilibrat.

Vera Wang a anunțat care e combinația care o face să arate ca o adolescentă la 73 de ani! Dieta pe care mulți o vor refuza

Vera Wang a ajuns la 73 de ani și încă arată ca o adolescentă. Vestita creatoare de modă ne-a dezvăluit cum se menține în forma de invidiat, iar combinația propusă de ea este una greu de urmărit de toată lumea.

”Am început să beau vodcă după ce s-a născut a doua mea fată. Aveam nevoie de un cocktail. Mai întâi, a fost o chestie de o vară. După aceea, a devenit o obișnuință.

Reclamă

Beau vodca mea și mănânc un hot dog sau hamburgeri. Sunt un mare fan McDonald’s. Beau vodca cu un Big Mac și cu 4 bucăți de Chicken McNuggets. Sunt bună la aceste amestecuri”, a spus Vera Wang, citată de forbes.com.

Vera Wang, povestea incredibilă a milionarei de 73 de ani

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume, dar nimic nu anunţa asta, cel puţin nu când fosta patinatoare avea 40 de ani. Ajunsă la 73 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.

Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

Reclamă 4 / 0/3

„Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Vera Wang: ”A fost ceva sălbatic”

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

„Eşti pururea tănără”, „eşti minunată”, „prea mişto” sunt doar trei din comentariile lăsate de internauţi pe contul oficial de Instagram al vedetei de-a lungul ultimului an. „Cum să ai 73 de ani şi să arăţi aşa. OMG”, a mai spus un fan.

Recomandări
  • Aroganţa supremă a femeii de 73 de ani care arată ca o adolescentă

 

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și