Închide meniul

"Asta e regula mea!" Gigi Becali, noi detalii despre incendiul în care a murit un bărbat de 50 de ani: "Nu au voie să facă asta!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 martie 2021, 18:59 / Actualizat: 11 mai 2021, 17:57

"Asta e regula mea!" Gigi Becali, noi detalii despre incendiul în care a murit un bărbat de 50 de ani: "Nu au voie să facă asta!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

  • Gigi Becali, noi detalii despre incendiul din Berceni
  • Ce le-a interzis oamenilor să facă acolo

Un incendiu puternic a izbucnit la baza FCSB din Berceni. Din păcate, un paznic în vârstă de 50 de ani a murit. Becali a dezvăluit ce reguli trebuie să respecte oamenii nevoiaşi care locuiesc la baza din Berceni. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu știu de ce s-a produs incendiul. Știți că eu am decis să am grijă de mai mulți oameni nevoiași. Le-am oferit casă, masă și pat. Dar nu au voie să fumeze acolo. Asta este regula mea.

Eu le ofer aceste condiții, dar nu stau lângă ei ca să-i păzesc. Nu sunt paznic!”, a spus Gigi Becali pentru Digisport

Jucătorii de la FCSB nu au fost în pericol

Jucătorii celor de la FCSB nu au fost puşi în pericol de incendiul de la baza din Berceni. 

Clădirea în care stau jucătorii este mai departe față de celelalte. Nu au avut ei nicio problemă. Dar, celor de acolo, din clădirile în care stau oamenii nevoiași le-am spus clar că-l dau afară imediat pe ăla care fumează!”, a mai spus Becali.

Reclamă

Cine era persoana care a murit în incendiul de la baza lui FCSB din Berceni

Baza FCSB din Berceni a fost cuprinsă de flăcări, în noaptea de marți spre miercuri. Incendiul s-a produs la etajul unu al unui complex de locuințe. Trei garsoniere au ars, iar o persoană a decedat.

A fost nevoie de intervenția mai multor autospeciale, după cum au anunțat cei de la ISU. 50 de persoane au fost evacuate din complex.

"Incendiul de la etajul 1 s-a desfășurat în 3 camere, pe o suprafața de aproximativ 100 mp. Am intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălțime, de descarcerare, şi 3 echipaje de prim ajutor unul fiind de terapie intensivă mobilă.

Reclamă 4 / 0/3

Victime: o persoană carbonizată decedată, două persoane care au solicitat prim ajutor fără transport la spital. Cauza incendiului e în curs de stabilire. Camerele erau stil garsonieră, locuite, s-au evacuat aproximativ 50 de persoane până la sosirea echipajelor”, a declarat căpitanul ISU Bucureşti-Ilfov, Milcă Niculae, conform Mediafax.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
0:54
Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley
18
apr.
0:49
Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele
23:57 Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României 23:25 „S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund 23:20 Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică 22:55 Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros 22:41 Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor 22:12 Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY), în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 22:07 „Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României! 21:37 Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Ce înseamnă calificarea echipei din Liga a 2-a în finala Cupei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB
Liga 1 • 22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
Gigi Becali poate rămâne fără un titular la FCSB
Liga 1 • 21:30
Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare”
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu
Liga 1 • 18:14
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu! Cum arată clasamentul lui „Mitică”
Adrian Ilie, în timpul unui meci de fotbal.
Liga 1 • 16:35
„Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman
Valeriu Răchită, discuţie aprinsă cu Gigi Becali
Fotbal • 12:21
Valeriu Răchită, discuţie aprinsă cu Gigi Becali: „M-am dus direct la el! Nu îmi venea să cred!”