Închide meniul

Avertismentul lui Raed Arafat pentru Gigi Becali, după ce au apărut patru cazuri de coronavirus la FCSB: "E caz penal dacă faci asta"

Antena Sport Publicat: 16 august 2020, 9:09 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Avertismentul lui Raed Arafat pentru Gigi Becali, după ce au apărut patru cazuri de coronavirus la FCSB: "E caz penal dacă faci asta"

Raed Arafat

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Patru cazuri de coronavirus la FCSB
  • Avertismentul lui Raed Arafat pentru Gigi Becali

Mai mult, Becali spune că îi va testa de coronavirus pe jucători din două în două zile la clinica sa. Întrebat dacă nu cumva ar fi un conflict de interese, iar testele jucătorilor ar trebuie făcute de DSP, Raed Arafat a spus: ”Nu aş vrea să mă pronunţ… Mai ales că este competiţie europeană, cred că testele trebuie făcute într-un loc autorizat care nu are un interes direct în privinţa jucătorilor. Nu vreau să lansez teorii şi probabilităţi. În interesul tuturor ar trebui ca testele să fie cât mai transparente, cât mai clare. indiferent cine le face!”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Raed Arafat mai spune că nimeni nu își permite să transforme un test pozitiv într-unul negativ.

Nu poate cineva să transforme un rezultat pozitiv în negativ pentru că atunci devine o problemă cu iz penal. E caz penal să faci asta!”, a mai spus Arafat pentru Fanatik.

Reclamă

Patru cazuri de coronavirus la FCSB

Câştigătoarea Cupei României este în faţa unei provocări dificile. În următoarele două săptămâni ar trebui să joace atât în campionat, cât şi în primul tur preliminar al Europa League. În această perioadă jucătorii ar trebui să fie în izolare.

FCSB a emis un comunicat prin care anunță că cei patru jucători depistați pozitiv la Covid-19, Gabriel Simion, Toma Niga, Răzvan Udrea şi Alexandru Pantea, sunt asimptomatici.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge Vezi toate știrile
Pe același subiect
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 15 apr., 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 15 aprilie
Antena Sport Update • 15 apr., 16:40
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024