Închide meniul
Foto

Bănel Nicoliţă, mesaj incredibil pentru viitorul iubit al fostei soţii: „N-are voie să facă asta!” Ce i-a interzis

Reclamă

Publicat: 21 septembrie 2022, 13:59

Bănel Nicoliţă, mesaj incredibil pentru viitorul iubit al fostei soţii: „N-are voie să facă asta!” Ce i-a interzis

Părăsit de soţie, Bănel Nicoliţă a primit un mesaj categoric de la Cristina

Bănel Nicoliţă, alături de fosta sa soție, Cristina / Spynews

Bănel Nicoliţă, mesaj incredibil pentru viitorul iubit al fostei soţii. Bănel Nicoliţă a divorţat de Cristina, cu care are 2 fetiţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliţă e conştient că frumoasa Cristina îşi va reface viaţa. Şi i-a transmis un mesaj ferm viitorului iubit.

Bănel Nicoliţă, mesaj incredibil pentru viitorul iubit al fostei soţii

Am două fete și nu aș mai vrea alt copil, pentru ele în primul rând. Sunt cele mai cuminți, cele mai frumoase. Mergem în oraș, mergem mâncăm, ne plimbăm. (…) Nu duc lipsa nimănui. Dacă fetele sunt la mama lor, sun eu și invers. Avem o comunicare bună. (…) Nu are voie nimeni să se atingă de copiii mei, indiferent de ce bărbat va fi în viața ei, n-are voie să se atingă nici cu un deget”, a spus Bănel Nicoliţă la Antena Stars.

Regula de aur din casa lui Bănel Nicoliță

Bănel Nicoliță și-a stabilit o regula de aur în propria casa. Fostul fotbalist a divorțat de soție, dar se ocupă mai mult ca niciodată de creșterea celor două fiice.

Bănel Nicoliță a trecut printr-un adevărat coșmar în ultima perioadă a vieții. Fostul fotbalist a fost părăsit de soție și apropiați și s-a zvonit că acesta ar fi fugit în SUA de teama datoriilor la cămătari. Acum, Bănel e dedicat doar familiei. Și fetele sale s-au apucat de sport. Ele au 7 și, respectiv, 9 ani.

Reclamă

„Ca tată sunt foarte mândru de ele, sunt foarte mulțumit și le mulțumesc din toată inima că sunt alături de mine. Una din fetele mele, cea mică, deja face gimnastică și mă bucur că a luat de la mine sportul, care este cel mai frumos, cel mai plăcut. Și cea mare face un sport, face scrimă”, a spus Bănel Nicoliță, citat de spynews.ro.

Bănel Nicoliță și-a deschis școală de fotbal și a recunoscut că a impus și acasă aceleași reguli ca pe terenul de fotbal. Acesta spune că vrea să aibă copii disciplinați și este atent la fetele lui să fie așa, fiindcă un sportiv trebuie neapărat să fie disciplinat.

Și eu am o școală de fotbal și ce i-am rugat pe copii să facă disciplină. Dacă sunt disciplinați, atunci totul va fi ok, dacă nu sunt disciplinați, atunci poarta e deschisă și trebuie să plece în secunda unu. Nu accept jucători care nu sunt disciplinați”, a mai precizat fostul fotbalist.

Reclamă 4 / 0/3

Cum şi-a scos Bănel Nicoliţă mama din sărăcie

Cum şi-a scos Bănel Nicoliţă mama din sărăcie. Dezvăluiri emoţionante făcute de fostul favorit al lui Gigi Becali, la şase ani după ce s-a retras din fotbal.

Bănel Nicoliţă a avut mari probleme cu banii, iar sportul rege l-a salvat. Fostul internaţional român şi-a început cariera la Făurei, iar primul salariu l-a obţinut în momentul în care îmbrăca tricoul celor de la Dacia Unirea Brăila. Abia atunci a putut să îşi respecte promisiunea pe care le-a făcut-o părinţilor săi.

Prima mare lovitură financiară a dat-o la FCSB, echipă cu care a câştigat două titluri, o Supercupă a României şi o Cupă. A plecat apoi la Saint-Etienne, unde a avut un salariu anual de 400.000 de euro.

Eu când am plecat la fotbal, am spus ‘când o să ajung să câștig banii mei la 15 ani, tu nu mai lucrezi’, și când am ajuns la 15 ani, mama mea nu a mai lucrat. Ea mergea la muncă, în stânga şi dreapta, lucra cu ziua„, a declarat Bănel Nicoliţă la antenastars.ro.

Prima mare lovitură financiară a dat-o la FCSB, echipă cu care a câştigat două titluri, o Supercupă a României şi o Cupă. A plecat apoi la Saint-Etienne, unde a avut un salariu anual de 400.000 de euro.

Am reprezentat România cu brio. Să joci 6 ani jumătate, șapte, la Steaua, meci de meci, să joci 98% din meciuri și să fii al doilea jucător, după Marius Lăcătuș, cu meciuri în Europa, eu zic că nu e rău„, a ţinut să spună Bănel.

Nicoliţă a adunat 37 de selecţii la echipa naţională. „Când m-am retras aveam 300.000 și ceva de mii de euro! Plus imobiliare„, spunea, în trecut, fostul favorit al lui Gigi Becali. O mare parte din bani a investit-o tot în fotbal, la Făurei, motiv pentru care a ajuns chiar să divorţeze.

Reclamă

Nicoliţă a pierdut o sumă importantă de bani, lucru care l-a şi „costat” căsnicia. Cristina, femeia cu care Bănel are două fete, a decis să se despartă de fostul fotbalist. Mai mult, au existat zvonuri că a fugit din ţară de frica unor cămătari, de la care s-ar fi împrumutat cu bani. Fostul jucător a negat vehement.

Am ieșit tot timpul și am spus: băi, cămătarilor, sunt aici! N-a venit nimeni în 6 luni!„, a fost ironia lui Nicoliţă.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și