Închide meniul
Foto

Bărbatul alături de care Anamaria Prodan își va petrece vacanţa: „Este superb!”. Surpriză uriașă

Publicat: 3 iunie 2023, 9:23

Bărbatul alături de care Anamaria Prodan își va petrece vacanţa

Bărbatul alături de care Anamaria Prodan își va petrece vacanţa

Anamaria Prodan, anunţ surprinzător / Instagram

S-a aflat cine este bărbatul alături de care Anamaria Prodan își va petrece vacanţa. Agentul de jucători a făcut anunțul, iar surpriza este una uriașă în condițiile în care a trecut printr-o despărțire cu numai două săptămâni în urmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Călătoria noastră prin viaţă în 2 a luat sfârşit„, a spunea vedeta în vârstă de 50 de ani, în momentul în care oficializa „ruptura” de Flavius Nedelea. Milionarul român a postat un mesaj similar pe rețelele sociale.

Bărbatul alături de care Anamaria Prodan își va petrece vacanţa

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au precizat că vor rămâne prieteni și continuă să fie foarte apropiați. Impresarul a dezvăluit că îl va lua cu ea, în concediu, pe bărbatul care i-a fost iubit aproximativ o lună.

Reclamă

Plec în iulie să-mi văd sora, în Vegas. Plec în 2 săptămâni la Nisa. Chiar o să tot plec. Plec cu prietenii mei, merg cu Flavius. Mergem frați toți. Suntem prieteni foarte buni. E superb„, a declarat Anamaria Prodan, pentru ego.ro.

Flavius Nedelea este un prosper om de afaceri. Construieşte un complex ce cinci stele în Deltă şi are un hotel chiar în centrul Capitalei. În vârstă de 42 de ani, acesta ar fi „baron” de Tulcea şi este unul dintre cei mai „vânaţi” burlaci din România.

Reclamă

În trecut, Flavius Nedelea s-ar fi iubit cu Laurette. În 2018, după ce au fost văzuți împreună pe Coasta de Azur, prietena de suflet a lui Ion Țiriac a confirmat relația.

Da, este adevărat, dar nu doresc să discut despre viața mea personală. Doamne ajută! Aștept să văd ce va fi, sper ca totul să fie bine„, spunea atunci Laurette, a cărei poveste de iubire cu Flavius Nedelea nu a fost de durată.

Flavius Nedelea a plecat din România imediat după despărţirea de Anamaria Prodan

Milionarul se relaxează pe Coasta de Azur după ce el şi Anamaria Prodan s-au hotărât să meargă pe drumuri separate. Flavius Nedelea a postat pe Story poze din staţiunea Menton, una dintre cele mai cunoscute de pe Coasta de Azur.

Reclamă 4 / 0/3

Atât Anamaria Prodan, cât şi Flavius Nedelea au vorbit foarte frumos unul de celălalt, după ce au făcut public faptul că nu mai sunt un cuplu.

ANAMARIA PRODAN este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o PRIETENĂ PE VIAŢĂ.

Călătoria noastră în 2 a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea în univers. Ești un exemplu demn de urmat ca FEMEIE și ca OM! Sunt mândru de tine și de tot ce ai realizat în viața asta! Am să te privesc ca prieten drag forever”, a transmis Flavius Nedelea.

Anamaria Prodan e gata să iubească din nou

Anamaria Prodan a dezvăluit că îşi doreşte un bărbat puternic în viaţa ei, aşa cum este şi ea. Impresara a declarat că este dispusă să se căsătorească din nou, în cazul în care va găsi un partener de viaţă care să-i semene.

De asemenea, Anamaria Prodan s-a declarat conştientă de faptul că nu îi va fi uşor să găsească un bărbat pe placul său.

Toată viața am gândit și am făcut cum am crezut că e mai bine pentru mine. Nu am motive să mă schimb și nici să închid ușa mesagerului dragostei.

Eu n-am așteptări de la un anume bărbat. Eu caut acel bărbat care îmi seamănă. Care e mândru și puternic ca și mine! Nu spun că e simplu sau că e ușor ce caut! În niciun caz! Când îl voi găsi, mă voi opri, ne vom privi și apoi dacă voi înțelege că e la fel ca mine, îl voi lua de bărbat în secunda doi”, a declarat Anamaria Prodan, pentru playtech.ro.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:27 Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României 23:27 „Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo 23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Diverse • 11 mart., 19:40
FOTO
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!
Extra • 8 mart., 13:29
FOTO
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!
"Regina Întunericului" pregăteşte o înmormântare de lux pentru Mioara Roman
Diverse • 24 feb., 20:43
FOTO
„Regina Întunericului” pregăteşte o înmormântare de lux pentru Mioara Roman. Care a fost preţul de plecare al funerariilor