Închide meniul

Beatrice, sora geamănă a Eugeniei Bouchard: ”E o străină pentru mine. Mai degrabă o cunosc pe tipa de la magazin decât pe ea!”

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2021, 7:54 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Beatrice, sora geamănă a Eugeniei Bouchard: ”E o străină pentru mine. Mai degrabă o cunosc pe tipa de la magazin decât pe ea!”

Eugenie e numărul 141 în tenis. Sora, Beatrice, e pe primul loc la poze

  • Eugenie Bouchard a ajuns pe locul 141 în clasamentul WTA
  • A ei soră, Beatrice, e numărul 1 la făcut poze

Sora geamănă a Eugeniei Bouchard, Beatrice, de care o despart doar… șase minute, spune că relația dintre ele aproape că nici nu există. Și asta pentru că părinții lor s-au despărțit când fetele aveau doar ani. Din acel moment, au crescut separat. Beatrice a locuit cu tatăl, Michael, iar Eugenie, cu mama, Julie. Cu timpul, relația dintre cele două a devenit complicată, pentru că se vedeau extrem de rar. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"E foarte amuzant. Mai degrabă o cunosc pe tipa de la magazin decât pe sora mea geamănă. Sigur că nu suntem o familie smiplă, fericită și perfectă. Orice, numai asta nu. Părinții noștri au divorțat, nu erau fericiți împreună. Eu, sora noastră, Charlotte, și William, eram cu tata. Așa că am crescut separat. Situația a creat o tensiune enormă mai ales între mine, Charlotte, Will și mama, dar și între Genie și tata”, spune Beatrice, o fată cu harul pozelor pe siteurile de socializare. 

”Dacă vrei să mă vezi la Wimbledon, să-ți iei bilet!”

Reclamă

”Chiar și azi e la fel, nu este totul perfect. Opriți-vă, am văzut-o doar de două ori pe sezon de când aveam 10 ani. E aproape ca o străină pentru mine!", a spus Beatrice Bouchard, potrivit ”The Sun”. Întrebată de ce nu își însoțește sora la turneele de tenis, Beatrice a adăugat că Eugenie i-a sugerat să-și ia bilet dacă vrea să vină la meciurile ei. "Când am vrut să merg să o văd jucând la Wimbledon, a zis: bine, vineo să mă vezi, ia-ți bilet și hai", a completat ea. 

Eugenie Bouchard (27 de ani) a fost considerată o mare speranță a tenisului. În 2014, a prins  finala de la Wimbledon, pierdută, cu 6-3, 6-0, în fața Petrei Kvitova. Acum a ajuns pe locul 141 WTA, însă în ultimii ani s-a remarcat mai mult prin pictoriale incendiare.

Reclamă

Pentru respectarea adevărului, a și fost accidentată, de câteva ori, însă la turneele de tenis a devenit o obișnuință să fie eliminată în primele tururi. Acum, Bouchard a ratat calificarea la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, pentru a doua oară la rând. Cât despre a ei surioară, imaginile vorbesc de la sine, nu? 

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:50 LIVE VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter, ora 13:20, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jaqueline Cristian a fost învinsă de Kasatkina în sferturile de finală de la Charleston, după un meci în care a luptat admirabil
Tenis • 1 ian., 11:32
Jaqueline Cristian, eliminată dramatic în primul tur la turneul de la Auckland
Simona Halep, la US Open 2022
Tenis • 14 dec., 23:22
Simona Halep se teme că va fi nevoită să se retragă din tenis: „Probabil va fi sfârşitul carierei mele”
Anunţul lui Nick Kyrgios îi sperie pe fanii rebelului jucător australian!
Tenis • 13 dec., 12:24
„Nu am chef să mai joc tenis”! Anunţul lui Nick Kyrgios îi sperie pe fanii rebelului jucător australian!
"Carlos Alcaraz nu se mai distrează pe teren"
ATP • 15 oct., 11:19
„Carlos Alcaraz nu se mai distrează pe teren”. Mats Wilander a analizat ultimele luni ale spaniolului. Concluzia suedezului
Novak Djokovic i-a răspuns lui Rafa Nadal
Tenis • 11 oct., 0:12
Novak Djokovic i-a răspuns lui Rafa Nadal, după ce spaniolul l-a făcut frustrat: „Respectul meu depăşeşte orice părere negativă”