Închide meniul

Boicotează turneul de volei pe plajă din Qatar: ”Cum să nu ne lase să jucăm în bikini?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2021, 8:36

Boicotează turneul de volei pe plajă din Qatar: ”Cum să nu ne lase să jucăm în bikini?”

Profimediaimages

Karla Borger și Julia Sude au anunțat că boicotează turneul din Qatar

Două dintre stelele voleiului pe plajă german, Karla Borger și Julia Sude, au anunțat că vor boicota turneul din Qatar, următorul eveniment al Circuitului Mondial FIVB, ce va avea loc în martie, petru că este ”unica țară din lume” unde este interzis ca jucătoarele să apară în bikini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Voiam să mergem aici și să jucăm, dar ne interzic să utilizăm echipamentul tradițional”, a spus Borger în declarații făcute postului ”Deutschlandfunk”. ”Realmente este unicul turneu și unica țară unde un guvern ne spune nouă cum să ne facem treaba”. După șapte ani în care a găzduit numai competiția masculină, organizatorii din Qatar au decis să pornească la drum și întrecerea feminină, dar cu reguli stricte. Borger și Sude, medaliate cu ”argint” la campionatele mondiale, au refuzat participarea. Fetele au fost rugate să poarte pantaloni scurți, în loc de bikini, și tricouri pe post de maieuri, o regulă pe care Federația Internațională de Volei pe Plajă (FIVP) a spus că o va utiliza, ”din respect pentru cultura și pentru tradițiile țării gazdă”.

”Nu vom accepta aceste reguli impuse! În mod normal, ne bucurăm să ne putem adapta la tradițiile din fiecare țară, dar la Doha bikinii sunt necesari, pentru că vorbim despre temperaturi de peste 30 de grade și despre o umiditate ridicată. Știu că cei de la Doha au făcut excepții pentru sportivele participante la Campionatul Mondial de Atletism din 2019. De ce nu ar face și acum?”, s-a întrebat Sude. 

 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și