Închide meniul
Foto

Calvarul prin care a trecut cea mai cunoscută amantă din România din cauza bărbatului iubit: „M-a chinuit”

Reclamă

Publicat: 27 mai 2023, 9:25

Calvarul prin care a trecut cea mai cunoscută amantă din România din cauza bărbatului iubit: „M-a chinuit”

Dezvăluiri incredibile făcute de Vica Blochina

Instagram Vica Blochina

Calvarul prin care a trecut cea mai cunoscută amantă din România din cauza bărbatului iubit. Vica Blochina a făcut dezvăluiri incredibile despre Victor Piţurcă, cel cu care a avut o relaţie de 16 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina a făcut dezvăluiri fără precedent. Fosta balerină a spus că, în momentul în care a rămas însărcinată cu Victor Piţurcă, fostul selecţioner ar fi insistat să renunţe la sarcină.

Calvarul prin care a trecut cea mai cunoscută amantă din România din cauza bărbatului iubit

Copilul mi l-a dat Dumnezeu. Eu am știut că o să am copil. Eu am rămas însărcinată de ziua mea. Nu aveam niciun gând să scap de copil. M-a chinuit tatăl lui pe perioada de sarcină, pentru că încerca să mă facă să renunț. Eu înțeleg, dar știam că o să duc sarcina până la capăt. Copilul stă la el. Eu prefer să aibă copilul relație bună cu tatăl decât să aibă mai mulți bani. Mi-am dorit foarte mult să cresc copilul așa cum trebuie 7 ani.

Sunt foarte fericită că Edan a ales să locuiască la tatăl lui.M-am bucurat că a ales să locuiască într-un mediu unde sunt mai mulți bărbați, pentru că la mine acasă erau numai femei. Copilul e pe numele tatălui, Piți îl iubește mult pe Edan, copilul duce o viață frumoasă. Victor Pițurcă e un bărbat cu coloană vertebrală”, a dezvăluit Vica Blochina în podcastul Tare de Tot.

Cea mai cunoscută amantă din România, decizie drastică în privinţa nunţii

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a luat o decizie drastică în privinţa nunţii. Fosta balerină, cu care Victor Piţurcă a avut o relaţie extraconjugală timp de 16 ani, şi-a luat gândul că va mai ajunge la altar. Vedeta în vârstă de 47 de ani s-a resemnat şi nu se mai gândeşte la căsătorie.

Reclamă

Vica Blochina le-a transmis fanilor ei că exclude varianta de a mai îmbrăca vreodată rochia de mireasă. A ţinut să afirme că că numai fetele tinere ar trebui să facă un astfel de gest.

Eu am fost la Florin Burescu la birou și am ales o rochie. El a râs de mine și a zis: ‘Se vede că nu ai de gând să te măriți și nu ai vreo treabă cu rochiile pentru că ai ales-o pe cea mai ieftină și cea mai urâtă!’. Aia a fost, eu nu mă văd în rochie de mireasă, cum să mă îmbrac? Eu niciodată nu m-am văzut mireasă. Acum, dacă o să mă mărit vreodată, cu un tip foarte bogat… (n.r. râde).

Glumesc. Acum, la vârsta mea, cum să mă mai îmbrac în rochie de mireasă? Doamne ferește! Mireasa reprezintă puritatea, așa trebuie să se îmbrace fetele la 19-20 de ani. Acum, să vezi o tipă la 40-50 de ani în rochie de mireasă… Eu nu cred că dragostea stă într-o rochie de mireasă, în primul rând„, a declarat Vica Blochina pentru ego.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Vica a precizat că mama ei a avut o premoniţie că se va ajunge la aşa ceva. A fost avertizată încă din perioada în care era dansatoare la clubul Melody.

Mama de când aveam 20 de ani mi-a zis: ‘Tu nu o să te măriți niciodată!’. Eu sunt foarte liberă de fel. Sunt un om extrem de liber. În toate relațiile pe care le-am avut lucrurile s-au întâmplat ușor, ușor. Fiecare cu casa lui, niciodată nu ne-am mutat, hop, țop, împreună. Gândul acesta mă sperie„, a mai spus fosta balerină.

Vica Blochina a dezvăluit că l-a înșelat pe Victor Pițurcă

Originară din Lituania, Vica l-a cunoscut pe „Piți”, într-un club din București, când ea tocmai împlinise 20 de ani. Fostul mare fotbalist avea 39 de ani și a trăit o lungă poveste de dragoste cu Blochina.

Victor Piţurcă a anunţat-o că nu îşi va părăsi niciodată soţia pentru a fi alături de ea. Au fost 16 ani într-o relaţie şi au împreună un copil, pe Edan Piţurcă. Vica nu s-a ferit şi a făcut dezvăluiri uluitoare.

Știind faptul că niciodată nu o să fiu soția lui sau să avem o relație, eu l-am înșelat pe el foarte mult, foarte mult în toți anii ăștia, din răzbunare. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia de răzbunare a mea cu mine„, a spus Vica Blochina pe YouTube, citată de spynews.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și