Închide meniul

Când a putut să ia Ion Ţiriac Bacalaureatul! În 4 luni de zile a terminat două clase: „Sunteți nebuni?”

Antena Sport Publicat: 16 august 2022, 13:03

Când a putut să ia Ion Ţiriac Bacalaureatul! În 4 luni de zile a terminat două clase: „Sunteți nebuni?

Când a putut să ia Ion Ţiriac Bacalaureatul!

Când a putut să ia Ion Ţiriac Bacalaureatul! / Hepta

  • Ion Ţiriac are 83 de ani
  • Ţiriac a dezvăluit când a luat Bacalaureatul

Anunţul despre când a putut să ia Ion Ţiriac Bacalaureatul a fost făcut chiar de miliardarul român. S-a întâmplat chiar în adolescenţa acestuia, el fiind ajutat la acel moment de Ion Maurer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţiriac este cel care a povestit cum a fost la un pas să rateze o deplasare la Moscova, când deja era o vedetă a tenisului, sport de care se apucase la 15 ani.

Când a putut să ia Ion Ţiriac Bacalaureatul

„Pot să-mi exprim încă o dată public recunoştinţă în faţa familiei Maurer. Cum la o vârstă foarte fragedă am început să joc tenis cu dumnealui, ştia situaţia mea.

Reclamă

La un moment dat, m-am dus la cadre la Ministerul Tineretului şi Sportului şi mi-au spus: Domnule, dumneata nu mai ai paşaportul. Eu am reacţionat: Sunteţi nebuni? Eu mâine trebuie să plec la Moscova, spuneţi-le şefilor. Cum să nu am eu paşaport, ce, am omorât pe cineva?!

Maurer dăduse ordin să-mi ia paşaportul până termin liceul. Ei, în patru luni de zile am terminat şi a IX-a şi a X-a şi Bacalaureatul. Si pe urma mi s-a spus: Uite paşaportul, dar ce facultate vrei să faci?”, a declarat Ion Ţiriac la Pro TV, cu ceva timp în urmă.

Reclamă

Ion Țiriac, poveste fabuloasă din tinerețe

Ion Țiriac a făcut publică o poveste fabuloasă din tinerețe, de la începutul carierei sale de jucător de tenis. Miliardarul român a dezvăluit că, la un moment dat, a venit la antrenament direct de la discotecă, conducând o motocicletă.

Țiriac a avut o carieră impresionantă în tenis, reușind să devină campion la dublu la Roland Garros, în 1970.

Ion Țiriac a dezvăluit că, într-o dimineață de iarnă grea, a venit la sală direct de la discotecă, pe motocicletă:

Reclamă 4 / 0/3

„Ne-a prins pe la 4:30 dimineaţa pe motocicletă, cu zăpadă atât (n.r. – mare), cu sacii în spate. Veneam de la discotecă.

De la 5 la 6, îl plăteam pe ăla (n.r. – pe paznicul sălii) cu ţigări să ne lase şi pe noi să dăm o oră pe parchetul ăla. Fileu nu aveam. Pusesem o sfoară.”, a povestit Ion Țiriac, pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 19:57
FOTO
„Cu bicicleta nu am cum” Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani!
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare