Închide meniul
Foto

Când și-a cunoscut Gabriel Tamaș soția! Ioana s-a îndrăgostit iremediabil de fotbalistul arătat cu degetul pentru șprițurile memorabile

Antena Sport Publicat: 23 martie 2023, 16:53

Când și-a cunoscut Gabriel Tamaș soția

Când și-a cunoscut Gabriel Tamaș soția

Gabi Tamaş este căsătorit cu Ioana Tamaş din 2012 / Colaj Instagram

  • Gabi Tamaş este căsătorit cu Ioana Tamaş

Când și-a cunoscut Gabriel Tamaș soția. Fundașul Concordiei Chiajna, ajuns la 39 de ani, este căsătorit din 2012 cu Ioana Tamaș. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună o fiică, pe Selena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Tamaș este din Brașov, oraș în care s-a născut și fundașul cu 67 de selecții în naționala României. Cei doi au făcut cunoștință în perioada în care Gabi Tamaș juca la Dinamo. Ioana avea atunci 16 ani.

Când și-a cunoscut Gabriel Tamaș soția

Soția lui Gabi Tamaș este nelipsită din sala de fitness și a fost votată, în urmă cu câțiva ani, cea mai sexy soție de fotbalist. A facut gimnastică în copilărie și chiar a absolvit Facultatea de Sport.

Reclamă

Noi ne-am cunoscut pe vremea când nu erau așa multe rețele de socializare, cum este acum. Ne-am cunoscut când eu aveam 16 ani şi el 20… ne-am cunoscut printr-o prietenă comună. Eu eram copilă, mică, a avut grijă de mine. Am crescut alături de el.

L-am aşteptat întodeauna acasă. Îmi face cadouri mereu, Gabi nu este un tip romantic. (Reporter: Nu e Gabi gelos? S-a pus vreodată problema să îți împartă el timpul, să te organizeze?) Niciodată! Întotdeauna Gabi a avut încredere în mine, mi-a lăsat mână liberă. Tocmai de aceea am avut o limită, niciodată nu a exagerat„, spunea Ioana Tamaș, în 2016, într-un interviu pentru antenastars.ro.

Reclamă

Ioana s-a îndrăgostit iremediabil de fotbalistul arătat cu degetul pentru șprițurile memorabile. A recunoscut că încerca să îl țină pe Gabi departe de ieșirile nocturne.

Eu îl cert mai rău. Când vine acasă și mai vrea să iasă cu băieții, mă supăr. Mie nu îmi spune nimic, îi spun eu„, a mai spus Ioana.

Gabi Tamaş, răspuns memorabil pentru cei care îl numesc „beţiv”

Gabriel Tamaş a avut un răspuns memorabil pentru cei care îl numesc „beţiv”. Tamaş le-a răspuns celor care îl acuză că îi place să consume alcool. Actualul fundaş de la Concordia Chiajna a spus că s-a obişnuit să audă acelaşi discurs. În schimb, Tamaş e deranjat de suporterii care îl înjură şi, după aceea, vor să facă poze cu el.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mai sunt deranjat, sunt imun. Sunt obişnuit şi au văzut că nu mai au ce să îmi facă. Ce să îmi zică? Sunt beţiv? Păi, ce, sunt beat la meci sau la antrenament? Că beau o bere şi nu mă feresc. Vine unul şi face poză. Şi o dă la ziar. Şi, pac, Gabi Tamaş mort de beat şi bea o bere.

Nu e prima bere, e a 10-a. Dacă nu m-au înjurat pe stadion şi când ies afară stau şi fac poze cu mine. Acum nu mă mai înjuraţi?! Poate sunt unii frustraţi acasă, se ceartă cu nevestele şi ne înjură pe noi. Prostia pe care o fac, că mă înjură, mă mobilizează şi mai tare„, a spus Gabriel Tamaş în podcastul Victory Extra Time.

Tamaș continuă să viseze la echipa națională chiar și din Liga 2, la 39 de ani.

Nu (n.r. dacă îi pare rău ca nu va juca în Liga 1), dar ce credeți că în Liga 2 joc altfel sau cum? Joc la fel! Nivelul este același, slab, și în Liga 1 și în Liga 2, pe românește. Dacă ajung la 39 de ani să mai joc și să fac bine înseamnă că este foarte slab nivelul.

(Reporter: Te mai gândeşti la naţională sau ţi-ai luat gândul?) Gândul de la naţională niciodată nu poţi să ţi-l iei. Cât joci fotbal? Ţi-l iei după aia, când te laşi.

Pe mine mă chemi, vin, nu mă chemi, nu vin. Ce mare scofală, şi aşa am fost cam des pe acolo„, a declarat Gabi Tamaş la conferinţa de presă.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 martie
Antena Sport Update • 14 mart., 16:51
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 martie 2024
Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna
Liga 2 • 14 mart., 14:13
Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna! A revenit în fotbal la 5 luni de la retragere
Prima reacție a lui Gabi Tamaș după ce a revenit în fotbal. Mesajul transmis de fostul fundaș, retras din activitate.
Liga 2 • 13 mart., 15:44
Prima reacție a lui Gabi Tamaș după ce a revenit în fotbal: „Mă bucur că am luat această decizie!”
OFICIAL | Gabi Tamaş a revenit în fotbal! A semnat cu o echipă pentru care a evoluat
Liga 2 • 13 mart., 14:38
OFICIAL | Gabi Tamaş a revenit în fotbal! A semnat cu o echipă pentru care a evoluat
Gabi Tamaş e gata să revină în fotbal, după ce a fost ofertat şi de Dinamo
Liga 2 • 12 mart., 17:38
Gabi Tamaş e gata să revină în fotbal! Echipa cu care este în negocieri avansate, după ce a fost ofertat şi de Dinamo