Închide meniul

Cătălin Moroșanu a ajuns în pragul disperării: „Este o tragedie! Am pierdut tot!” Ce decizie radicală a luat

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2023, 9:33

Cătălin Moroșanu a ajuns în pragul disperării: „Este o tragedie! Am pierdut tot! Ce decizie radicală a luat

Cătălin Moroșanu a ajuns în pragul disperării

Cătălin Moroșanu, alături de soția sa / spynews.ro

  • Cătălin Moroșanu a ajuns în pragul disperării
  • Ce decizie radicală a luat

Cătălin Moroșanu a ajuns în pragul disperării după ce și-a pierdut conturile de Facebook, din cauza unor hackeri. Fostul luptător a pierdut contracte importante și sume mari de bani din această cauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Moroșanu a fost victima hacker-ilor anul trecut, care i-au furat principalele două conturi de Facebook. Prin intermediul platformelor sociale, fostul luptător avea venituri importante din publicitate, datorită notorietății sale. Totul s-a dus însă pe apa zâmbetei.

Cătălin Moroșanu a ajuns în pragul disperării

După ce a încercat timp de opt luni să-și recupereze conturile, apelând la experți în IT din România, Cătălin Moroșanu a luat decizia radicală să renunțe la ele. Va încerca să-și crească vizibilitatea pe alte conturi, însă veniturile sale nu vor mai fi la nivelul de altă dată.

Reclamă

Mi-au fost hackuite ambele conturi. Prima oară, a fost hackuit contul personal și automat, după, a intrat și în contul oficial. Pentru mine este o tragedie. Facebook-ul era principalul canal de comunicare cu fanii mei. Am încercat să recuperez contul. Am căutat tot felul de persoane din România și se pare că nu am reușit.

Mi-a fost trimis un mesaj pe Messenger și automat pe personal m-au hackuit, iar de pe personal pe cel oficial și am rămas așa. De opt luni de zile încerc să recuperez. Se pare că nu am reușit și acum mi-am făcut alt cont. Acum o iau de la capăt, de la zero. O să fie destul de greu, dar asta este.

Reclamă

Eu am făcut greșeala foarte mare că nu am avut autentificarea cu doi pași. Pierdem contracte, pierdem bani, am pierdut tot!”, a mărturisit Cătălin Moroșanu pentru Antena Stars.

Cum a ratat Cătălin Moroşanu un milion de dolari

S-a aflat cum a ratat Cătălin Moroşanu un premiu de un milion de dolari. Fostul luptător a dezvăluit care a fost cea mai mare greşeală pe care a făcut-o în întreaga sa carieră. S-ar fi putut îmbogăţi, dar a făcut o gafă greu de imaginat.

“Moartea din Carpaţi” a avut şansa de a câştiga, în ring, o sumă uriaşă. În 2013, a luptat la Zagreb într-o gală stelară şi a ajuns până în sferturile de finală. Îi promisese soţiei că va câştiga finala şi că va reveni în România cu toţi banii, dar nu s-a putut ţine de cuvânt.

Reclamă 4 / 0/3

Moroşanu s-a luptat, în primul meci, cu ucraineanul Pavel Zhuravlev. Era mare favorit, dar în cea de-a treia rundă a fost de nerecunoscut. A pierdut şi a părăsit ringul cu arcada ochiului spartă şi plin de sânge.

La 9 ani distanţă, starul din România anunţă că de vină ar fi fost o dietă pe care a încercat-o. Aşa a ajuns să nu aibă nicio şansă încă din confruntarea inaugurală.

Moroșanu: „Nu m-am gândit la milionul de dolari!”

Nasol! Cum, ar fi culmea, nașpa rău! Problema este că greșeala a fost a mea! Am ținut atunci un regim din Japonia, nu prea am mâncat carnea, iar carnea te ajută foarte mult, îți mărește testosteronul în organism și ești mai agresiv, mai bărbat, ai forță. Parcă eram un pui de gostat, nu aveam nici cea mai mare răutate!

Eu, de obicei, am acea răutate, iar în momentul în care nu mai consumi carne, nu mai ai voința aceea și nebunia aceea. Acolo am greșit eu că dacă nu țineam regimul acela și mâncam cum știam eu, ca la țară mâncam: carne, de toate. Eu zic că aveam șanse mari să câștig meciul respectiv”, a declarat Cătălin Moroşanu într-o emisiune TV, potrivit wowbiz.ro.

Moroşanu evită să se mai gândească la cecul care îi putea schimba definitiv viaţa.

Așa a vrut Dumnezeu! La milionul ala de dolari nu m-am gândit, pentru că nu am vrut să am așteptări. Dacă te gândești la bani în momentul când te lupți, am pățit lucrul acesta, când m-am luptat pentru bani și nu mi-a ieșit(..) când te lupți pentru glorie atunci ai șanse mari să câștigi(…) Am pierdut un milion de dolari, ce pot să mai fac?! Oricum eu sunt obișnuit cu bani puțini“, a mai spus fostul luptător.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cătălin Moroşanu trăieşte un calvar după retragere
Extra • 21 sept., 17:36
FOTO
Cătălin Moroşanu trăieşte un calvar după retragere: „Foarte multă durere”
Cătălin Moroşanu, dezvăluiri despre relaţia cu soţia lui
Diverse • 7 aug., 18:40
FOTO
Cătălin Moroşanu, dezvăluiri despre relaţia cu soţia lui! Cine ia deciziile în casă: „Eşti manipulat”
Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi
Extra • 3 aug., 14:31
FOTO
Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi: „Nu mai știu câți bani am pierdut!”
Călăreţul Sergiu, pus la zid de o vedetă care a donat bani pentru el alături de Moroşanu
Diverse • 23 iul., 16:43
FOTO
Dezastrul provocat de „călăreţul” Sergiu, tânărul pe care Cătălin Moroşanu l-a scos din mahala şi i-a oferit o casă nouă
Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi
Diverse • 21 iul., 19:01
FOTO
Cât de frumoasă este soţia lui Cătălin Moroşanu. Sacrificiile uriaşe pe care le-au făcut cei doi: „Locuiam în cămine!”