Închide meniul
Foto

Cătălin Moroşanu, noi dezvăluiri despre „călăreţul” Sergiu Ciobotaru: „El trăia într-o mahala, cădea coliba pe el!”

Publicat: 24 martie 2023, 17:42 / Actualizat: 20 aprilie 2023, 0:40

Cătălin Moroşanu, noi dezvăluiri despre „călăreţul” Sergiu Ciobotaru: „El trăia într-o mahala, cădea coliba pe el!”

Facebook Cătălin Moroşanu

Cătălin Moroşanu, alături de Sergiu Ciobotariu

Cătălin Moroşanu a făcut dezvăluiri despre „călăreţul” Sergiu Ciobotaru. Deşi i-a luat o casă nouă, tânărul din Iaşi a preferat să revină cu familia în mahala.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp după ce Cătălin Moroşanu i-a cumpărat o casă, Sergiu Cioboraru a vândut-o, a cheltuit banii primiţi şi s-a întors în mahala. Mai mult, deşi Moroşanu i-a oferit posibilitatea de a obţine un job.

Cătălin Moroşanu a făcut dezvăluiri despre „călăreţul” Sergiu Ciobotaru

Am făcut un gest pentru inima mea, în fața lui Dumnezeu. Am mobilizat presa ca să strângem bani. Dacă aveam eu bani, îi dădeam de la mine, dar nu sunt așa de bogat. Nu-l învinuiesc pe el, învinuiesc situația în sine. Nu poți avea pretenții de la el. El trăia într-o mahala, cădea coliba pe el”, a spus Cătălin Moroşanu pentru prosport.ro.

Reclamă

S-a aflat abia acum! Ce a mai primit „călăreţul” Sergiu pe lângă cei 6 mii de euro în cont şi casa

Cătălin Moroşanu a făcut dezvăluiri în premieră despre Sergiu, tânărul călăreţ din Iaşi căruia i-a luat o casă şi i-a lăsat şi 6.000 de euro în cont. Cătălin Moroşanu a dezvăluit în exclusivitate la AS.ro LIVE că Sergiu a primit şi din partea proprietarului care i-a vândut casa şi carne.

I-am găsit o casă şi într-o zonă metropolitană, la 37 de mii de euro. Mobilată, tot ce trebuie. Proprietarul de la care am luat casa i-a lăsat şi carne în frigider. Efectiv, era carne în congelator. Băi, îi las carnea la băiat că are nevoie. I-am dat totul şi i-am lăsat şi 6 mii de euro în cont„, a spus Cătălin Moroşanu la AS.ro LIVE.

Reclamă

„Călăreţul” Sergiu l-a sunat pe Cătălin Moroşanu

„Călăreţul” Sergiu a fost ajutat enorm de către Cătălin Moroşanu. Vedeta a decis să îi sară în ajutor bărbatului care a uimit toată România. „Călăreţul” Sergiu, cel care a fost să-şi vadă la spital soţia însărcinată călare pe cal l-a dezamăgit crunt pe Moroşanu. Fostul sportiv i-a sărit imediat în ajutor. În ceva mai mult de două săptămâni a strâns 43.000 de euro şi i-a achiziţionat o casă lui Sergiu Ciobotaru.

Mai mult, Cătălin Moroşanu i-a oferit şi 6000 de euro „Călăreţului” Sergiu pentru a putea să-şi înceapă o nouă viaţă alături de mama copilului său şi bebeluş. Ce a urmat l-a dezamăgit crunt pe Cătălin Moroşanu.

Reclamă 4 / 0/3

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 22:00 LIVE TEXTPetrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Jair, gol superb în poarta oltenilor lui Mititelu! Execuţie de senzaţie 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” 20:49 „Dacă arăţi vulnerabilitate…” Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami 20:00 „Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar 19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1