Închide meniul

Ce a păţit Gică Popescu, în închisoare, în noaptea morţii tatălui său. Dezvăluire cutremurătoare. "Nu am mai spus asta niciodată public"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 octombrie 2020, 11:50 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:42

Ce a păţit Gică Popescu, în închisoare, în noaptea morţii tatălui său. Dezvăluire cutremurătoare. "Nu am mai spus asta niciodată public"

Mediafax Foto via Hepta

Gică Popescu a vorbit despre un moment extrem de greu al vieţii sale

"N-am mai spus asta niciodată public. Tata a murit marţi 13, la 2 noaptea. Îmi aduc aminte ca în noaptea de 12 spre 13, la un moment dat, am sărit din pat. M-am speriat. M-am uitat la ceas şi era 2. Nu ştiam ce am. Eram foarte treaz şi speriat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

M-am chinuit o oră, o oră şi jumătate să dorm şi nu ştiam de ce nu pot să dorm. După, dimineaţa m-am dus şi m-am întâlnit cu soţia şi mi-a zis că murise. Atunci mi-am dat seama de ce mă trezisem. O legătură aparte între părinţi şi copii probabil", a spus Popescu, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai". 

Gică Popescu a aflat de la soţie de moartea tatălui său

Popescu a vorbit şi despre momentul greu în care soţia Luminiţa i-a adus vestea cea grea. Iniţial, Baciul s-a considerat vinovat de decesul tatălui său.   

"Fiind avocat putea să vină oricând dorea şi în primele 7 luni venea dimineaţa şi seara. Stătea de la ora 9 la 12 să aştepte să o lase să inre. Eu mă culcam şi băteau în uşă. Te cheamă avocatul.

Mă duceam şi de fiecare dată si, fără niciun fel de exagerare, o găseam zâmbind şi dacă stătea trei ore în frig. Stătea în maşină. Şapte luni de zile, dimineaţa şi seara o găseam zâmbind, mai puţin o dată, când trecuse ceva timp şi m-a anunţat că a murit tata. Era înmărmurită, în negru şi cu un şerveţel alb.

Reclamă

Stătea jos, în negru si era schimbată la faţă. Ea mi-a zis că a murit tata cu trei zile în urmă. Eu vorbisem cu tata cu o seară înainte, că mergem la pescut.

Şi am stat 20 de secunde înmărmurit, nu-mi venea să cred. Cum să moară? Inima. Atunci am căzut pe scaun şi am plâns in hohote. Ea cu mâna pe geam, eu cu mâna pe geam. Un moment foarte greu”, a încheiat Gică Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-1. Covăsnenii au reuşit să egaleze, după ce Florinel Coman a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off Vezi toate știrile
Citește și