Închide meniul
Foto

Ce a păţit iubita lui Ianis Hagi după accidentul provocat în Glasgow. Decizia luată de autorităţile din Scoţia în cazul Elenei Tănase

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 octombrie 2022, 12:12

Ce a păţit iubita lui Ianis Hagi după accidentul provocat în Glasgow. Decizia luată de autorităţile din Scoţia în cazul Elenei Tănase

Ce a păţit iubita lui Ianis Hagi, Elena Tănase, după accidentul provocat în Glasgow

Ianis Hagi şi iubita lui, Elena Tănase / Colaj Prosport

S-a aflat ce a păţit iubita lui Ianis Hagi după accidentul provocat în Glasgow. În luna august a anului trecut, Elena Tănase a trecut prin clipe grele. Patru maşini au fost implicate în accident, iar o tânără de 19 ani a ajuns la spital. Anunţul a fost făcut atunci chiar de jurnaliştii de la Scottish Sun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sursa citată a dezvăluit că românca în vârstă de 22 de ani conducea un automobil de lux Porsche, fără asigurare, care îi aparţinea internaţionalului român de la Rangers. Poliţiştii au confirmat atunci că au fost chemaţi la un accident lângă ieşirea Dumbreck, de pe M8.

Ce a păţit iubita lui Ianis Hagi după accidentul provocat în Glasgow

Au apărut şi primele informaţii despre modul în care s-a încheiat totul. Potrivit playsport.ro, Elena Tănase şi-a recunoscut vina şi a fost pusă sub acuzare pentru vătămare din culpă. Din fericire pentru ea, a scăpat de dosar penal după ce niciuna dintre victimele accidentului nu a depus plângere.

Astfel, iubita lui Ianis Hagi a primit numai o amendă de 2.000 de euro şi s-a ales cu permisul de conducere suspendat timp de rei luni. Toate daunele au fost plătite victimelor de firma de asigurări, anunţă sursa citată.

Elena Tănase s-a ales totuşi cu probleme medicale, în urma accidentului. A avut dureri la o mână şi a avut nevoie de fizioterapei.

Reclamă

„În jurul orei 21.00, sâmbătă, 21 august, poliţia a fost chemată la un accident rutier cu patru vehicule pe M8, lângă J23, spre est. O tânără, în vârstă de 19 ani, a suferit răni în urma accidentului şi a trebuit să meargă la spital pentru tratament. O tânără de 22 de ani a fost acuzată în legătură cu presupuse infracţiuni rutiere„, a declarat, anul trecut, un purtător de cuvânt al Poliţiei Scoţiene.

Ianis s-a distrat cu iubita în Mykonos

Ianis Hagi şi-a petrecut vacanţa în Mykonos şi s-a afişat alături de iubita lui. Mijlocaşul lui Rangers încă se recuperează după o accidentare şi are şanse minime să mai poată juca în acest an. Internaţionalul român a profitat de câteva zile libere şi s-a relaxat în Grecia.

Ianis a postat imagini de pe „insula miliardarilor”. Nu s-a mai ascuns şi s-a fotografiat alături de tânăra cu care este într-o relaţie de mai mult timp. Este vorba de Elena Tănase, cea care este de o frumuseţe ieşită din comun, după cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi şi-a oficializat astfel relaţia despre care s-a vorbit încă de anul trecut. Fanii săi l-au felicitat imediat pe reţelele sociale. Şi noul jucător al Farului, Tudor Băluţă, a reacţionat. Nici turcii nu au ratat momentul şi i-au cerut, din nou, să vină la Galatasaray.

„Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi„, a declarat Ianis Hagi, în vara anului trecut, pentru digisport.ro.

Cine este Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi

Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi, este o superbă domnişoară de 22 de ani care locuieşte în Constanţa, acolo unde a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân. La rândul ei, Elena provine dintr-o familie înstărită. Tătăl fetei este un prosper om de afaceri din Constanţa, astfel că ipoteza unui interes financiar ascuns al fetei este exclus.

Lui Gică Hagi i-a plăcut de fată şi a acceptat imediat relaţia pe care fiul său o are cu Elena. De altfel, relaţia dintre Ianis Hagi şi Elena este susţinută de ambele familii.

De altfel, Elena Tănase nu ezită să meargă în vizită la iubitul său, semn că fata este şi pe placul lui Gică Hagi. Până la finalizarea studiilor, Elena se împarte între şcoală şi relaţia cu fiul lui Gică Hagi. Ianis Hagi a fost deseori vizitat, la Glasgow, de iubita lui.

Recomandări
  • Elena Tănase este iubita lui Ianis Hagi
  • Tânăra a provocat, în 2021, un accident în Scoţia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
20
apr.
23:10
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”
20
apr.
23:00
„VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2!
20
apr.
22:53
Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?”
20
apr.
22:49
„Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2!
Vezi toate știrile
Citește și