Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan şterge şi ultimele urme cu Laurenţiu Reghecampf din viaţa ei! Ce a făcut cu „bijuteria” de 450.000 de euro

Reclamă

Publicat: 27 martie 2023, 9:37 / Actualizat: 27 martie 2023, 11:09

Anamaria Prodan şterge şi ultimele urme cu Laurenţiu Reghecampf din viaţa ei! Ce a făcut cu „bijuteria” de 450.000 de euro

Anamaria Prodan şterge şi ultimele urme cu Laurenţiu Reghecampf din viaţa ei

Anamaria Prodan, nervoasă în timpul unui interviu / Antena Sport

Anamaria Prodan şterge şi ultimele urme cu Laurenţiu Reghecampf din viaţa ei. Imediat după divorţ, impresara a luat decizia de a-şi schimba numărul de înmatriculare de la maşina de lux pe care o deţine, care a costat-o suma colosală de 450.000.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan se pare că l-a dat de tot uitării pe Laurenţiu Reghecampf, după ce aceştia au divorţat oficial, după mai multe luni în care au fost nevoiţi să se prezinte în sala de judecată.

Anamaria Prodan şterge şi ultimele urme cu Laurenţiu Reghecampf din viaţa ei

Anamaria Prodan a fost surprinsă la volanul maşinii de lux pe care şi-a făcut-o singură cadou. Imediat după ce s-a separat oficial de fostul său soţ, Laurenţiu Reghecampf, impresara a luat decizia de a şterge orice urmă a acestuia din viaţa ei.

Astfel,  Anamaria Prodan a lut decizia de a-şi schimba numărul de înmatriculare, anunţă click.ro. Astfel, din „REG”, litere are proveneau din numele lui Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan a ales să-şi pună la maşină numărul „PRD”.

Maşina pe care o conduce Anamaria Prodan este râvnită şi de fiica cea mică a impresarei. Sarah Dumitrescu a fost şi ea surprinsă în timp ce conducea bolidul de lux al mamei sale.

Reclamă

Sarah Dumitrescu a dezvăluit că este pasionată de maşini. Aceasta a fost la un pas de tragedie, după ce a făcut un grav accident rutier, cu un bolid pe care l-a primit cadou atunci când a împlinit vârsta de 18 ani.

„Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. Am făcut un accident destul de grav. Acum am un Range Rover în America şi aştept să-l aduc aici„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru AntenaSport.

De asemenea, Sarah a dezvluit că una dintre maşinile sale preferat este chiar Ferrari-ul pe care îl deţine mama sa: „Altă maşină pe care mi-o doresc o are mama, un Ferrari. Bine, pot să iau de la ea„, a mai spus fiica Anamariei Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Sacrificiul pe care îl face Anamaria Prodan, la 50 de ani

S-a aflat care este sacrificiul pe care îl face Anamaria Prodan, la 50 de ani, pentru a fi în formă. Agentul de jucători anunţă că este într-o nouă relaţie, chiar dacă încă se judecă cu Laurenţiu Reghecampf în procesul de divorţ. Antrenorul lui Neftchi Baku şi-a refăcut viaţa cu Corina Caciuc, cea care i-a dăruit anul trecut un băieţel.

Anamaria Prodan a suferit o transformare surprinzătoare şi a slăbit mai multe kilograme. A ţinut o dietă drastică şi se declară mulţumită că a ajuns în cea mai bună formă. „Am ajuns la măsura 34. Sunt cam ca Rebeca (n.r. fiica ei, Rebecca Dumitrescu)„.

„Când iubești și ești fericit atunci ești impecabil. Trebuie să fiu impecabilă pentru copiii mei, pentru iubitul meu, pentru voi (nr. public), așa trebuie să fie un om care, zic eu, că a muncit o viață să fie exemplu.

Beau doar apă plată, atât. Pentru mine fericirea înseamnă să stau cu copiii mei, cu Sarah care a venit cu mine în seara asta (nr. la premiera filmului Haita de acțiune), cu cealaltă, și cu bebele meu, să-i văd mari si fericiți. Sunt mândră de copiii mei și ei sunt mândri de mine„, a declarat Anamaria Prodan pentru ego.ro.

Anamaria Prodan vrea să uite definitiv de scandalul cu Laurenţiu Reghecampf. Îi cere totuşi acestuia să nu uite de Bebeto.

Vreau să se termine circul ăsta. Am muncit în viața mea prea mult să stau în mocirla asta. Fiecare are viața lui. Dacă vrea să-și vadă copiii am declarat răspicat: știe adresa. De ani îl așteaptă copiii fără să îi ceară ceva. Doar să-l vadă. Vrea bine, nu vrea, la fel. Eu atât îmi doresc. Să nu mai aud cuvântul proces sau Reghecampf ce a făcut, ce a mai deschis. Am viața mea superbă, liniștită, fericită. Eu și copiii mei am mers mai departe demni și drepți ca lumânarea. Și așa vom rămâne„, a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă
Recomandări
  • Anamaria Prodan şterge şi ultimele urme cu Laurenţiu Reghecampf din viaţa ei
  • Ce a făcut impresara

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și