Închide meniul

Ce a putut să mai spună Mario Iorgulescu după ce s-a lăudat și a garantat că nu va face nicio zi de pușcărie

Antena Sport Publicat: 20 martie 2023, 9:09

  • Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare

Mario Iorgulescu a declarat, în urmă cu câteva zile, că nu va ajunge după gratii, chiar dacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare, după accidentul rutier din 2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”, spunea fiul lui Gino Iorgulescu, care continuă să stea în Italia, unde este internat într-o clinică de psihiatrie. Acum, Mario dă vina pe lipsa tratamentului, pentru declarația care a părut sfidătoare.

Ce a putut să mai spună Mario Iorgulescu după ce s-a lăudat și a garantat că nu va face nicio zi de pușcărie

”Îmi pare rău că declarația pe care am dat-o în presa a sunat sfidătoare. Nu asta a fost intenția mea. Îmi doresc din toată inima să pot fi ascultat și eu. Să se ia în calcul și punctul meu de vedere. Am dat acea declarație la nervi și nu-mi luasem tratamentul. Am reacționat impulsiv.

Reclamă

Din păcate, trebuie să îmi iau tratamentul, iar atunci când nu o fac, reacționez la impuls și nu gandesc foarte limpede. E parte din boala mea. Fac lucruri din impuls pe care apoi le regret.

Știu că dacă este o țară cu posibilitatea de a aresta pe oricine indiferent de câții bani are sau cine este, acea țară este România. Nu vreau sa mă pun în niciun caz contra țării pe care o iubesc din tot sufletul. Doresc doar să fiu și eu ascultat. Măcar atât”, a spus Iorgulescu, citat de spynews.ro.

Reclamă

Declarațiile lui Iorgulescu

Fiul lui Gino Iorgulescu a provocat un accident cumplit în 2019, în urma căruia un bărbat, tată a doi copii, și-a pierdut viața. Chiar și așa, el susține în continuare că nu este vinovat.

”Eu nu mai vreau să aud de România cât oi trăi. Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie. Pentru că sunt protejat de statul italian, care îmi recunoaște actele medicale și care ia în considerare că nu sunt capabil de a conștientiza problemele medicale pe care le am.

E culpă comună, pentru că șoferul care, din păcate, și-a pierdut viața… Eu eram băut la volan, recunosc, am reacționat pe moment, într-o criză de nervi, și m-am urcat băut la volan, un lucru pe care eu nu îl fac defel, pentru că mereu am fost cu câte un bodygoard sau un șofer după mine”, spunea, cu câteva zile în urmă, Mario Iorgulescu.

Reclamă 4 / 0/3

Instanța a emis motivarea deciziei de a-l condamna pe Iorgulescu la închisoare

Judecătoarea Manuela Orzaţă de la Tribunalul Bucureşti a stabilit că Mario Iorgulescu avea discernământ în momentul producerii gravului accident auto din anul 2019 soldat cu moartea unui bărbat, nu există dovezi că el suferă de afecţiuni psihice care să-l împiedice să vină în România pentru a asista la proces, iar fapta săvârşită se încadrează la infracţiunea de omor sub forma intenţiei indirecte.

Tribunalul Bucureşti a dat publicităţii motivarea deciziei din 10 februarie, prin care Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani şi opt luni de închisoare cu executare pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi drogurilor (cocaină).

„Aşadar, dacă vreun medic, în toată perioada cât inculpatul a deţinut permis de conducere, ar fi luat cunoştinţă de existenţa unor afecţiuni psihice grave de natură a-l declara pe inculpat inapt psihologic să conducă autovehicule pe drumurile publice, avea obligaţia legală să o facă (…)

Astfel de acte medicale din care să rezulte afecţiuni mintale grave nu au fost depuse la dosarul cauzei, inexistenţa acestor acte înainte de evenimentul rutier fiind susţinută de faptul că deţinea un permis de conducere valabil la data evenimentului rutier (…)

Nu se poate accepta în mod rezonabil că părinţii unei persoane ar fi permis acelei persoane cu tulburări mintale grave să aibă acces la un astfel de vehicul puternic, care se poate transforma oricând într-o armă a crimei, fără a exista riscul de a pune în pericol nu doar viaţa propriului copil, dar şi a altor persoane, şi de a se supune totodată riscului de a fi acuzaţi de săvârşirea unei complicităţi morale la săvârşirea unei infracţiuni contra vieţii”, arată magistratul.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dani Coman vrea să devină preşedintele LPF! Anunţul fostului portar: "Voi candida"
Liga 1 • 15 feb., 23:42
Dani Coman vrea să devină preşedintele LPF! Anunţul fostului portar: „Voi candida”
Milionarul român care câştigă 36.000 de euro pe lună a dat în judecată Casa de Pensii
Diverse • 5 nov., 11:57
Milionarul român care câştigă 36.000 de euro pe lună a dat în judecată Casa de Pensii. Primeşte o pensie de 6.266 de lei
Gino Iorgulescu a făcut acuzaţii uluitoare după ce fiul său a fost condamnat la închisoare. Mario Iorgulescu a fost condamnat la 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor!
Extra • 4 nov., 21:44
„Mi s-au cerut 3 milioane de euro!” Gino Iorgulescu, acuzaţii uluitoare după ce fiul său a fost condamnat la închisoare
Familia Iorgulescu, o nouă reacţie după condamnarea lui Mario Iorgulescu
Extra • 28 oct., 17:46
Familia Iorgulescu, o nouă reacţie după condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani şi 8 luni de închisoare: „Scandaluri, acuze”
Un nou mandat european de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu
Extra • 23 oct., 16:25
Un nou mandat european de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu! Ministrul Justiţiei, anunţ despre fiul lui Gino Iorgulescu