Închide meniul

Ce lovitură pentru Ionuţ Negoiţă. A achiziţionat platforma IMGB şi vrea să demoleze toate halele

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 august 2020, 5:56 / Actualizat: 7 decembrie 2022, 17:54

Ce lovitură pentru Ionuţ Negoiţă. A achiziţionat platforma IMGB şi vrea să demoleze toate halele

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ionuţ Negoiţă a dat lovitura

Ionuţ Negoiţă a dat o veritabilă lovitură în afaceri. Finanţatorul de la Dinamo ar fi achiziţionat platforma IMGB – Întreprinderea de mașini grele București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se pare că Negoiţă are în plan să demoleze toate halele, IMGB având pierderi de 25 de milioane de euro, în 2019.

Ionuţ Negoiţă. a achiziţionat platforma IMGB

„IMGB devine istorie. Ionuț Negoiță i-a pregatit alt destin! Cu o pierdere de peste 25 de milioane de lei în 2019, DOOSAN a decis (în decembrie 2019) să pună lacătul pe ultima redută a industriei românesti de echipamente grele.

Între timp, conform unor unor surse foarte credibile, Ionuț Negoiță (patronul Dinamo București) a bătut palma pentru achiziționarea colosului industrial.

Informația i-a scăpat lui Cătălin Grigore, managerul Sud Rezidențial, într-un notariat din Popești-Leordeni. În discuția telefonică pe care o purta, omul nr. 1 din vânzările de imobiliare ale Capitalei a afirmat că bossul de la RIN va demola halele existente. 

Reclamă

În locul lor urmează să-ți facă prezența mai multe ansambluri rezidențiale. Astfel, întregul proiect se va alinia la trendul impus in Popești-Leordeni si Metalurgiei, la final rezultând un adevarat oraș în… oras. 

Urmează să vedem după ce reguli se va construi, dacă se vor respecta normele de urbanism legale sau dacă va fi urmat modelul haotic, administrat de primarul Petre Iacob in Popești-Leordeni!”, a scris Ovidiu Titi Ciutescu pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și