Închide meniul
Foto

Ce pensie poate încasa milionarul Gigi Becali. Este primul român care beneficiază de aşa ceva

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2022, 12:53

Gigi Becali va împlini 65 de ani pe 25 iunie

Ce pensie poate încasa milionarul Gigi Becali. Cum a ajuns să primească o asemenea sumă

Gigi Becali va împlini 65 de ani pe 25 iunie / Colaj Hepta

  • Ce pensie are Gigi Becali
  • Patronul lui FCSB are o avere uriaşă

Este surprinzător ce pensie poate încasa milionarul Gigi Becali. Patronul lui FCSB a primit, în 2021, chiar de ziua sa de naştere, vestea că este eligibil pentru a încasa mii de euro în fiecare lună. Totul pentru că a fost europarlamentar în perioada iunie 2009 – decembrie 2012.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar o persoană din Parlamentul european l-a sunat atunci să îl întrebe dacă îşi doreşte să beneficieze de acea pensie. Potrivit spynews.ro, Becali a acceptat pe loc şi a devenit atunci primul român cu pensie europeană.

Ce pensie poate încasa milionarul Gigi Becali. Chiar patronul FCSB a recunoscut

Gigi Becali a fost cel care a dezvăluit că este vorba de 2500 de euro, la Xtra Night Show. Mai mult decât atât, în 2023, când va împlini 65 de ani, Gigi Becali va primi o pensie de la statul român. Este vorba de 4000 de euro pentru cele aproape 12 luni petrecute în Parlamentul României.

Reclamă

Astfel, de pe 25 iunie, latifundiarul din Pipera va primi, lunar, 6500 de euro din pensii. Finanţatorul vicecampioanei României avea şi un regret.

Am făcut o mare greşeală că m-am retras din mandatul de europarlamentar, că nu aveau curajul să facă asta. M-am retras, am zis că vreau să lupt pentru ţara mea. Am ieşit, iar de acum încolo vreau să lupt pentru familia mea. Nu mi-am dat seama, am fost un idealist şi am greşit.

Reclamă

Îmi pare rău că m-am retras din mandatul de europarlamentar. Acum, am pus nişte avocaţi să se intereseze dacă pot să îmi reiau mandatul, pentru că demisia eu nu mi-am dat-o de acolo”, spunea Gigi Becali, după plecarea din Parlamentul European.

Artificiul prin care Becali îşi dorea o pensie lunară de 45.000 de euro

Chiar dacă are o avere uriaşă, latifundiarul din Pipera a fost prevăzător şi s-a gândit din timp să se asigure că nu va avea probleme la bătrâneţe.

În 2008, Becali a decis să plătească lunar 50.000 de euro la un fond privat de pensii. Jurnaliştii de la ziare.com anunţau atunci că, în momentul în care va împlini vârsta de 65 de ani, omul de afaceri va primi una dintre cele mai mari pensii din România.

Reclamă 4 / 0/3

Va putea încasa, lună de lună, din pensia privată, nu mai puţin de 45.000 de euro. Suma îi poate intra în conturi timp de 30 de ani, dacă nu s-a oprit de cotizat între timp!

Ce s-a aflat despre averea neoficială a patronului de la FCSB

Patronul lui FCSB este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, dar sunt tot mai multe vești că ar putea fi chiar în TOP 3.

Unul dintre foștii jucători ai Stelei, Alin Stoica, a oferit un interviu în presa din Belgia chiar înaintea meciului FCSB – Anderlecht, din Conference League. Fostul fotbalist a spus că latifundiarul din Pipera ar putea avea între 2 și 3 miliarde de euro.

În decembrie 2021, Gigi Becali ocupa locul 14 în Top 300 Capital, cu o avere estimată a fi cuprinsă între 325 și 425 de milioane de euro.

Becali nu a vrut să investească banii familiei sale în afara României, ci să cumpere terenuri din jurul Bucureștiului la prețuri foarte mici și să facă afaceri cu Ministerul Apărării și cu alții. Terenurile respective au ajuns la o valoare uriașă în timpul boomului de pe piața imobiliarelor. Nici n-aveți idee cât de mult s-a îmbogățit.

Oficial, el e în TOP 30 cei mai bogați oameni din România, cu o avere de peste 300 de milioane de dolari, dar se spune că suma ar putea fi de 8-9-10 ori mai mare.

Pe lângă activitatatea sa din fotbal, unde cunoștințele sale sunt foarte limitate, contrar a ceea ce el vrea să creadă, a intrat și în politică cu un mic Partid Creștin Democrat”, a declarat Alin Stoica pentru belgienii de la lesoir.be.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!