Închide meniul

Ce pensie primeşte Horia Moculescu de la statul român, după o carieră de peste 4 decenii

Reclamă

Publicat: 5 februarie 2023, 17:28

Ce pensie primeşte Horia Moculescu de la statul român, după o carieră de peste 4 decenii

Ce pensie primeşte Horia Moculescu

Sursa: Spynews.ro

Ce pensie primeşte Horia Moculescu de la statul român. Celebrul compozitor român are nevoie şi de alte venituri pentru a putea trăi şi să îşi plătească facturile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horia Moculescu a devenit celebru pentru cariera de excepţie pe care a avut-o în muzică. Puţină lume ştie că, înainte să se apuce de muzică, Horia Moculescu a fost sportiv de performanţă.

Ce pensie primeşte Horia Moculescu de la statul român

În vârstă de 85 de ani, Horia Moculescu a practicat atletism de performanţă înainte să se apuce de muzică. Mai mult, celebrul compozitor român a câştigat locul 2 la un campionat naţional de juniori.

În prezent, Horia Moculescu mai merge la diferite festivaluri de muzică pentru a juriza. În funcţie de importanţa festivalului, tarifele percepute variază în 300 şi 1000 de euro. Totuşi, principalul venit al lui Horia Moculescu provine din pensie. Conform spynews.ro, Horia Moculescu are o pensie de aproximativ 2.000 de lei.

Cum a ajuns Horia Moculescu să fie căutat de fraţii Becali pentru a-şi achita o datorie

Mariana Moculescu, fosta soţie a marelui compozitor, a făcut dezvăluiri incredibile din trecutul fostului său soţ. Aceasta a spus că Horia Moculescu s-a împrumutat, la un moment dat, la fraţii Becali cu suma de 8.000 de franci elveţieni.

Reclamă

Horia Moculescu ar fi apelat la fraţii Becali pentru a face rost de bani ca să joace la cazino. Mariana Moculescu a dezvăluit că fostul său soţ a ajuns să fie căutat acasă de fraţii Becali.

Frații Giovanni și Victor Becali erau tare supărați pe Horia, pe care l-au împrumutat cu bani. Horia avea să le dea suma de 8.000 de franci elvețieni. Au venit la ușă, le-am deschis, l-au căutat prin casă, dar și pe scara de serviciu, au zis ceva în machedonește”, a spus Mariana Moculescu pentru playsport.ro.

Femeia a continuat cu dezvăluirile despre acel moment. ”Eu le-am deschis ușa fraților Giovanni și Victor Becali. L-au căutat pe Horia prin casă, apoi l-au căutat și pe scara de serviciu, aprinseseră și brichetele, căci era beznă, îl tot strigau: ”Moculescu, unde ești?”. Le-a răspuns un boschetar care dormea în beci: ”Îl căutați pe Moculescu? E la Cazinoul Berlin!”. Giovanni m-a rugat să îi transmit lui Horia să-și plătească datoria, căci a avut încredere în el și că l-a împrumutat pe motiv că ar fi avut niște probleme personale”’, a mai spus femeia.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Victor Becali a avut o reacţie după dezvăluirile făcute de Mariana Moculescu.

Am văzut că a reapărut această informație. Este o poveste veche, lămurită de mulți ani. Care e problema? E vreo problemă? Au trecut 25 de ani de atunci… A avut omul o problemă, o datorie, și-a rezolvat-o și aia a fost. Ce, nu mai au oamenii datorii? Și-a plătit-o și cu asta basta”, a declarat Victor Becali pentru prosport.ro.

Recomandări
  • Ce pensie primeşte Horia Moculescu de la statul român
  • Celebrul compozitor român are nevoie şi de alte venituri pentru a putea trăi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și