Închide meniul

Ce se întâmplă acum cu Bebeto, fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf: „E la internat”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2023, 13:29

Ce se întâmplă acum cu Bebeto, fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf: „E la internat

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Bebeto, fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf, a fost trimis de părinţii lui în Statele Unite, la o celebră academie de fotbal. „E la internat”, susţine Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta va fi şi o lecţie de viaţă pentru Bebeto, ajuns la 14 ani. Acesta a suferit enorm după divorţul părinţilor săi.

Ce se întâmplă acum cu Bebeto, fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf

„Laurențiu își dorește foarte mult binele copiilor, ca ei să aibă un viitor strălucit. Pentru un tată e o mândrie. Pentru ambii părinți, atât pentru un tată, cât și pentru o mamă este o mândrie că băiatul merge la una dintre cele mai prestigioase academii din lume. Fotbalul se dezvoltă foarte tare în America. Este foarte bine pentru el.

Americanii au o altă mentalitate. Dacă faci parte din echipa școlii de fotbal, spre exemplu, dar nu ai notele peste 9,50, nu mai faci parte din echipa școlii. La americani nu se merge pe premisa ‘bun la fotbal, dar prost la școală. Acolo ești bun la școală și bun la fotbal.

Acolo nu ieși niciodată fără aprobarea părinților. Este la internat. Învață perfect, face fotbal perfect, are o viață sănătoasă și un program sănătos. Alimentația de asemenea este foarte sănătoasă. Este cea mai mare academie de sport din lume”, a spus Prodan, citată de fanatik.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan a dat uitării trecutul şi s-a împăcat cu Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a dat uitării trecutul şi a anunţat că s-a împăcat cu Laurenţiu Reghecampf. Impresara a dezvăluit că a depăşit toate certurile cu fostul ei soţ, şi în prezent au o relaţia foarte bună, discutând constant despre fiul lor, Bebeto.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au divorţat anul trecut, după o căsnicie de 14 ani. Antrenorul şi-a refăcut viaţa, şi este împreună în prezent cu Corina Caciuc, alături de care are un fiu, Liam. De cealaltă parte, Anamaria Prodan s-a despărţit recent de Flavius Nedelea.

De asemenea, impresara s-a convins că timpul vindecă orice rană, de aceea a ajuns să îl ierte pe Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan a mai declarat că ea este persoana care îl cunoaşte cel mai bine pe tehnicianul lui Neftci Baku, fiind convinsă că acesta o va iubi mereu.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu vorbesc cu Laur pentru copii. Ne-am împăcat pentru copii noștri, luăm decizii împreună pentru copiii noștri, copiii s-au liniștit, sunt fericiți. Viața merge înainte. El va rămâne parte din sufletul nostru și familia noastră toată viața. Avem un copil împreună. Timpul vindecă orice rană.

Când cineva rămâne blocat într-o chestie, înseamnă că are probleme cu el însuși. Timpul te face să uiți și să ierți. Eu și Reghe vorbim orice despre copilul nostru, dacă are nevoie să îl ajut cu ceva, știe că se poate baza pe mine. Pentru el, tot ceea ce s-a întâmplat, nu i-a adus nimic bun, decât un copil superb, să-i trăiască și atât. Eu îl cunosc mai bine ca mama lui pe Laur, nimeni nu îl cunoaște cum îl cunosc eu și el pe mine la fel.

Laur se gândește cu drag întotdeauna la noi. Laur o să mă iubească toată viața lui, după Dumnezeu eu o să fiu”, a declarat Anamaria Prodan.

Recomandări
  • Bebeto are 14 ani
  • Prodan şi Reghecampf s-au împăcat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” Vezi toate știrile
Citește și