Închide meniul

Cea mai mare superstiție a soților Ceaușescu! Regula ce nu putea fi încălcată

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 mai 2020, 9:40

Cea mai mare superstiție a soților Ceaușescu! Regula ce nu putea fi încălcată

Actionpress / argenpress via Hepta

Nicolae și Elena Ceaușescu

Nicolae și Elena nu intrau încălțați în casă niciodată. Ei își lăsau încălțările la ușă. Nu era doar o măsură de igienă, ci ei considerau că astfel energiile rele adunate în timpul zilei dispar. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O altă problemă avută de fostul dictator era cea a aerului condiționat, de care se temea foarte mult. Multe din clădirile construite înainte de Revoluție nu aveau o asemenea dotare.

Dumitru Dragomir: I-am zis lui Ceaușescu un banc

Dumitru Dragomir a dezvăluit că a avut tupeul să îi zică lui Ceaușescu un banc cu Ceaușescu. 

”Am şi luat masa cu el. M-a pus să-i spun un banc. Tremurau toţi, că le era frică. Toţi îmi făceau semne să tac, dar la tupeul meu am spus.

Pe o navă s-au întâlnit Kennedy, Hruşciov şi Ceauşescu. Şi, mâncând ei, au zis „Să vedem care-i cea mai curajoasă naţie din lume!". Kennedy i-a spus „John, aruncă-te în ocean, ia cuţitaşul meu şi să-mi scoţi un rechin pe punte!". John s-a aruncat în ocean, pac, pac, pac, scoate doi rechini pe puncte, iese fără o mână.

Reclamă

Hruşciov spune „Alioşa, ia aruncă-te tu în ocean, ia lama asta şi să-mi scoţi trei rechini!". Poc, poc, poc, poc, scoate trei rechini pe punte, iese fără două picioare şi fără o mână. Toată lumea „O, ce curaj, o, ce curaj!".

Vine Ceauşescu după ce mai trage o ţuică. „Băi Mitică, ia aruncă-te în ocean, ia lingura asta, vezi dacă scoţi vreun peştişor să nu ne facem de râs cu americanii şi ruşii!". La care ăla zice «Intră, bă, dumneata!, nu vezi că-i apa rece?!". Toată asistenţa «O, ce curaj, o, ce curaj!", a povestit Dragomir.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

    Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

    Vezi rezultatele

    Loading ... Loading ...
    Reclamă
    Ultimele știri
    12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
    Citește și