Închide meniul
Reclamă

Cei 3 influenceri cu vârste peste 70 de ani care au cucerit Instagramul. Baddie Winkle, de la dramă, la o adevărată vedetă

Antena Sport Publicat: 17 martie 2021, 5:51

Cei 3 influenceri cu vârste peste 70 de ani care au cucerit Instagramul. Baddie Winkle, de la dramă, la o adevărată vedetă

Instagram

Vera Wang are 73 de ani şi o avere de sute de milioane / Sursa foto: Instagram

  • Vera Wang e în topul inflencerilor de pe Instagram
  • Wang are 71 de ani

Toată lumea care o urmăreşte pe Vera pe Instagram crede că a găsit elixirul tinereţii fără bătrâneţe, fizicul ei fiind unul impresionant. Totuşi, ea dă asigurări că partea genetică a ajutat-o, dar şi somnul, munca şi lipsa soarelui. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine sunt The Spanish King şi Baddie Winkle

Andres García-Carro, "The Spanish King", este un alt influencer pe Instagram. În vârstă de 89 de ani, acesta este un actor şi model, care se menţine grozav. Acesta ţine o dietă sănătoasă, practicând foarte mult sport.  

Baddie Winkle (92 de ani), cu numele ei adevărat Helen Van Wikle, e născută pe 18 iulie 1928 şi e urmărită pe Instagram de 3.5 milioane de fani. Conform 65ymas.com, ghinioanele nu au dărâmat-o pe Helen. Soţul ei a murit într-un accident de maşină când sărbătoreau aniversarea a 35 de ani de căsnicie. 

Mai mult, fiul ei a murit de cancer la doar 46 de ani. După mai mulţi ani de suferinţă, Helen a iniţiat personajul Baddie Winkle. Strănepoata ei în vârstă de 17 ani a postat o poză cu ea şi de atunci ea a devenit o vedetă. De atunci, a participat la multe evenimente de modă şi a fost văzută în prezenţa Rihannei sau a lui Miley Cirus. 

Reclamă

Secretul dezvăluit de Vera Wang. La 71 de ani, arată ca o adolescentă

Pentru a arăta ca o adolescentă, la 71 de ani, fosta patinatoare ţine cont de nişte principii de viaţă, atunci când vorbim despre sport şi mâncare.

Wang, care are acum o avere de 630 de milioane de dolari, merge foarte mult cu bicicleta, în cartierul unde locuieşte şi face exerciţii cu greutăţi mici, de două-trei kilograme, anunţă Bazaar US.

Reclamă 4 / 0/3

Când vine vorba de mâncare, Vera ne-a dat asigurări că nu sare nicio masă. Dimineaţa nu lipsesc cerealele, iar la prânz se axează pe mâncare chinezească. Seara, "o baie foarte fierbinte mă face să uit de toate", recunoaşte Vera.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:44 Corvinul – FC Voluntari LIVE TEXT, ora 19:00. Echipa din Liga 2 poate scrie istorie în Cupa României 12:26 Delegare de lux pentru Istvan Kovacs după scandalul de la meciul PSG – Barcelona 1-4! Derby-ul pe care îl va conduce de la centru 12:21 Valeriu Răchită, discuţie aprinsă cu Gigi Becali: „M-am dus direct la el! Nu îmi venea să cred!” 11:44 FotoCum arată acum Valentin Ceauşescu! Apariţie rară a celui care a creat Steaua ’86, echipa ce a cucerit Cupa Campionilor Europeni! 11:37 LIVE VIDEOUlsan – Yokohama Marinos 0-0 e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 11:29 OFICIAL! Costel Gâlcă a fost prezentat de Universitatea Craiova! Clauză uriaşă de reziliere 11:12 FotoCe gest a putut face Araujo la adresa lui Istvan Kovacs, după ce arbitrul român l-a eliminat în minutul 29 al meciului! 10:48 „Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă 10:26 Cum poate obţine rapid CSA Steaua dreptul de promovare în Liga 1: „Durează între 3 și 6 luni” 10:15 AS.ro LIVE | Mariia Dvorzhetska a fost invitata lui Dan Pavel! Poveştile sportivei din Ucraina care joacă pentru România Vezi toate știrile
Pe același subiect
Apariţie fabuloasă Vera Wang gala Premiilor Oscar 2024
Diverse • 11 mart., 11:11
FOTO
Apariţie fabuloasă a femeii de 74 de ani care arată ca o adolescentă la gala Premiilor Oscar 2024: „Perfecţiune!”
Ce a mâncat în fiecare zi din ultimii 30 de ani femeia de 74 de ani care arată ca o adolescentă
Diverse • 16 feb., 12:37
FOTO
Ce a mâncat în fiecare zi din ultimii 30 de ani femeia de 74 de ani care arată ca o adolescentă. Dieta incredibilă
Milionara de 74 de ani a uimit din nou:
Diverse • 20 ian., 9:04
FOTO
Milionara de 74 de ani a uimit din nou: „Acum arăţi de 16 ani! La naiba! Credeam că eu sunt tânără”
Milionara care arată ca o adolescentă la 74 de ani şi-a dezvăluit secretul
Diverse • 31 oct., 12:50
FOTO
Milionara care arată ca o adolescentă la 74 de ani şi-a dezvăluit secretul. „Dietă” uluitoare, la care nimeni nu s-ar fi gândit!
Apariţie fabuloasă Vera Wang gala Premiilor Oscar 2024
Diverse • 10 sept., 14:46
FOTO
Cum arată, în costum de baie, vedeta de 74 de ani care este confundată cu o adolescentă. Secretul formei de invidiat