Închide meniul
Video

Cei 4 copii care le ţin locul tricolorilor la EURO 2020: „Am sărit în sus de bucurie!”

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2021, 21:07

  • Cei 4 copii care le ţin locul tricolorilor la EURO 2020
  • Toţi sunt pasionaţi de sport

Au fost aleşi cei 4 copii care vor aduce mingea la cele 4 meciuri de la Bucureşti. Toţi sunt campioni. La fotbal, scrimă, dans şi robotică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Între 10 şi 13 ani au cei 4 puşti norocoşi care vor aduce mingea la meciurile de pe Arena Naţională. Doar unul dintre ei e fotbalist şi vrea să califice naţionala la EURO 2034.

Am sărit în sus de bucurie şi am fugit pe acolo! Am zis ‘Fortza!’ Eu ţin cu Academica Clinceni. Îl ştiu pe portarul Ureche, Dobrescu, Gardoş, Chandarov, Ciunciucov, Marcovici„, a spus Eric Nicolae, vârstă de 10 ani, care este fotbalist şi olimpic la matematică.

Reclamă

Puştiul e şi olimpic la matematică. „Fotbalul este doar geometrie. Calculez unghiurile, să văd cât de tare dau„, a mai spus Eric Nicolae.

Mitrus Andreea: „Aş fi vrut să îl întâlnesc pe Ronaldo

Şi un mic baschetbalist, pasionat de robotică, va duce mingea la centru pe Arena Naţională. „Vreau să îmi deschid o afacere de robotică, în special robotică medicală„, spune şi Teo, care face şi baschet.

Reclamă

În echipa norocoşilor sunt şi două fete. Una e campioană la dans, cealaltă visează să ajungă campioană olimpică la scrima.

Sunt foarte surprinsă, prima dată nu mi-am dat seama ce trebuie să fac, dar după aceea am înţeles şi am zis ‘wow’. Mă bucură mult asta. Aş fi vrut să îl întâlnesc pe Ronaldo„, a spus Mitrus Andreea, în vârstă de 12 ani.

România, gazdă a EURO 2020. Patru meciuri se vor disputa la Bucureşti

Bucureștiul este printre cele 11 orașe care vor găzdui meciuri la Campionatul European. Pe Arena Națională se vor juca trei partide din faza grupelor și una din optimile de finală.

Reclamă 4 / 0/3
  • Austria – Macedonia de Nord, 13 iunie, Arena Naţională
  • Ucraina – Macedonia de Nord, 17 iunie, Arena Naţională
  • Ucraina – Austria, 21 iunie, Arena Naţională

Pe 28 iunie este programată şi confruntarea din „optimi”. În România vine câştigătoarea grupei F. O va avea adversară pe ocupanta locului 3 din grupele A, B sau C.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kylian Mbappe, în meciul Franța - Elveția, de la Bucureșt
Euro 2020 • 19 iun., 17:49
Kylian Mbappe a vrut să se retragă de la națională după ce a ratat penalty-ul decisiv din Franța – Elveția, de la Euro 2020!
Fotbal extern • 28 mart., 16:38
Christian Eriksen va reveni pe stadionul unde a suferit stopul cardiac la Euro 2020: „Voi alerga exact în locul în care s-a întâmplat totul!”. Ce a spus înaintea meciului Danemarca – Serbia
Şeicul lui Newcastle vrea să transfere un jucător dorit de Barcelona
Fotbal extern • 4 ian., 23:25
Şeicul lui Newcastle a dat lovitura! Primul transfer făcut de Mohammed Bin Salman. S-a înţeles cu un titular din finala EURO 2020
Christian Eriksen
Fotbal extern • 4 nov., 13:28
Inter îl dă la schimb pe Christian Eriksen. Cu cine negociază campioana Italiei pentru a scăpa de salariul uriaș al danezului
Finala EURO 2020, de pe Wembley, a fost un eveniment „super-propagator” de Covid-19
Fotbal • 21 aug., 9:42
Finala EURO 2020, de pe Wembley, ar fi fost un eveniment „super-propagator” de Covid-19. Detalii incredibile din Anglia