Închide meniul

Chef Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă la Chefi la cuţite Emisiunea, lider de audienţă pe toate segmentele de public

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2020, 10:30 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Chef Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă la Chefi la cuţite Emisiunea, lider de audienţă pe toate segmentele de public

Antena 1

Chefi la cuţite aduce spectacolul în această seară, de la 20:30, pe Antena 1

  • Chefi la cuţite e şi azi, de la 20:30, pe Antena 1
  • Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență

Emoțiile au atins cote uriașe în bătălia culinară individuală, în cel de-al patrulea battle al emisiunii Chefi la cuțite, iar de aici şi până la reproşuri a mai fost doar un pas. Chef Scărlătescu a câştigat proba de gătit pe echipe, iar chef Bontea s-a arătat vizibil deranjat de faptul că i-a fost întrerupt lanţul celor trei victorii de până acum. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Supărat că rețeta sa pe bază de stridii nu a impresionat, juratul cooking show-ului s-a întrebat ce a fost atât de special la rețeta de „ciorbă de pește” a rivalului său. „Băi, Bontea. Asta e rețeta mea de scoici! De asta sunt eu sfântul scoicilor, stăpânul scoicilor. Taci și ascultă! Scoicile sunt ale mele. Ia și tu, vezi că mai ai ceapă, cartofi, piept de pui, mușchi de vită, dar scoicile sunt ale mele”, a replicat imediat Cătălin Scărlătescu. 

Nici bucătarii celor două echipe intrate la duel nu s-au lăsat mai prejos şi în timp ce găteau reţete pe bază de peşte şi fructe de mare, cei din echipa bulinelor au fost foarte deranjaţi de faptul că cei din echipa în dungi a lui Sorin Bontea se ajută între ei.     

Reclamă

Chef Dumitrescu a primit o lovitură grea în ediţia de aseară, una dintre concurentele din echipa sa fiind eliminată după proba de duel. În urma degustării făcute de chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea, Cristina Raiu din echipa lui chef Dumitrescu a obținut cele mai puține puncte, motiv pentru care a fost eliminată din competiţie. “Cristina a uitat ce i-am spus! 

A reuşit ca de la 14 puncte, să ajungă să fie prima care pleacă acasă. Ar fi putut să ajungă foarte departe, mai ales că a făcut nişte eforturi foarte mari să ajungă la noi!”, a declarat chef Dumitrescu, iar Cristina a completat: "Îmi pare rău că sunt prima care pleacă acasă şi că n-am reuşit să mă ţin de cuvânt faţă de chef Dumitrescu. Dorinţa mea era foarte mare să ajung cât mai departe, dar orice greşeală se plăteşte!”. 

Reclamă

Lupta continuă în această seară în bucătăria Chefi la cuţite, pe o altă temă, în faţa unui juriu format din vedete şi influenceri. Va fi o întrecere care pe care, mai ales că se anunţă o ploaie de amulete în această seară, de la 20.30, pe Antena 1. Vor urma lovituri dramatice, deposedări nemiloase, dar şi situaţii ridicole şi imposibile. 

În iureşul schimbărilor rapide şi năucitoare, unii işi vor pierde cumpătul, unii îşi vor disputa superioritatea, în vreme ce alţii vor face eforturi disperate să îşi regăsească îndemânarea. Reproşurile se vor ţine şi ele lanţ, mai ales în mijlocul echipelor, şi vor atinge culmi între chefi. Cum se vor descurca concurenţii în fața unor noi provocări și ce bucătari vor ceda în fața presiunii unei competiții ce devine mai grea cu fiecare etapă, telespectatorii Antena 1 vor vedea diseară, de la 20:30, într-o nouă ediție Chefi la cuțite. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marea premieră a noului sezon Chefi la cuțite, în această seară, la Antena 1
Media • 18 mart., 11:08
Marea premieră a noului sezon Chefi la cuțite, în această seară, la Antena 1. Jurații se înfruntă pentru prima amuletă
Noul sezon Chefi la cuțite vine cu reguli noi pentru jurați
Media • 11 mart., 11:38
Noul sezon Chefi la cuțite vine cu reguli noi pentru jurați! Ce se întâmplă în sezonul 13, la confruntările pe echipe
Noutățile lunii martie în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 1 mart., 15:35
Noutățile lunii martie în AntenaPLAY
Alex Mihoc, gata să gătească la nunta idolului Ianis Hagi
Extra • 23 oct., 22:44
Alex Mihoc, gata să gătească la nunta lui Ianis Hagi. Semifinalistul Chefi la cuţite i-a încântat deja pe Messi şi Mbappe
Record de audiență pentru Finala Chefi la cuțite
Media • 19 oct., 12:37
Record de audiență pentru Finala Chefi la cuțite. Janni Alexandridis este câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuţite