Închide meniul
Foto

Cine este, de fapt, femeia care îi conduce afacerile de sute de milioane ale lui Cristi Borcea: ”E singura femeie în care am încredere totală”

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2023, 9:09

  • Elena Borcea are 72 de ani
  • Mama lui Cristi Borcea manageriaza afaceri de sute de milioane de euro

Cine este femeia care îi conduce afacerile de sute de milioane ale lui Cristi Borcea este un lucru care a fost dezvăluit chiar de fostul șef de la Dinamo. Este vorba chiar de mama acestuia, Elena, în vârstă de 72 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu aproape 10 ani în urmă, Borcea trecea pe numele mamei sale cele mai bănoase afaceri, astfel că, în 2014, conform Forbes, averea lui se ridica la ”doar” 35 de milioane de euro.

Cine este, de fapt, femeia care îi conduce afacerile de sute de milioane ale lui Cristi Borcea

„Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate sunt la mama. Soțiile mele nu au nimic pe numele lor! Mihaela are casa, care este a copiilor, Alina are vilă care e pe numele lui Alex și a Gloriei, Carolin are apartament în Băneasa.

Reclamă

Toți ceilalți copii au case, au apartamente, mă ocup de școlarizarea lor, au bone, dar femeile ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după aia spun că li se cuvine„, spunea Cristi Borcea într-o emisiune TV, acum câteva luni.

Mama lui Cristi Borcea are o avere uriaşă

Potrivit impact.ro, Elena Borcea a ajuns posesoarea unor afaceri estimate, în 2020, la peste 300 de milioane de euro. A ajuns în această situaţie chiar dacă a absolvit doar liceul.

Reclamă

Mama lui Cristi Borcea deține o firmă ce comercializează combustibil, iar afacerea este estimată la valoarea de aproximativ 120 de milioane de euro. Mai deţine şi o firmă de construcții de renume. Toate afacerile i-au fost dăruite chiar de către fostul acţionar al celor de la Dinamo.

Totuși, în ciuda acestor sume, părinții lui Cristi Borcea, Elena și Stere Borcea trăiesc modest, având o casă în zona Pantelimon din București. „Cristi le-a spus de nenumărate ori că le poate ridica o vilă, ori le poate cumpăra alta într-o zonă mai frumoasă. Au spus mereu că nu pleacă din căsuța lor, din liniștea lor. Că ceea ce au le ajunge binemersi, nu au nevoie de mai mult. Sunt oameni simpli, modești, familiști”, au declarat surse apropiate ale familiei Borcea, în 2020, pentru sursa citată.

Cum i-a schimbat Cristi Borcea viața Valentinei Pelinel

Valentina Pelinel se simte mai împlinită ca niciodată alături de celebrul afacerist. Blondina împărtășește momentele de fericire cu fanii săi.

Reclamă 4 / 0/3

Valentina Pelinel are tot ce și-a dorit de la viață. Are un soț care îi face toate poftele, trei copii sănătoși și un corp de invidiat. Vedeta a postat pe Instagram o imagine superbă, care reflectă starea sa spirituală.

Pelinel a folosit o descriere sugestivă pentru emoțiile transmise. Mai mult ca sigur, fericirea Valentinei Pelinel se datorează într-o mare măsură lui Cristi Borcea, care i-a asigurat liniște și dragoste.

„În lumea nuanțelor sigure, precum negru, roșu și alb, galbenul strigă: Uită-te la mine. Sunt fericit!”, a scris Valentina Pelinel, pe Instagram.

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și fostul patron al lui Dinamo au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian Vezi toate știrile
Pe același subiect
Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite Liga 2
Liga 1 • 10 apr., 11:38
„Băieţii trebuie să simtă ‘cașcavalul'” Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite Liga 2!
Ce a putut spune Valentina Pelinel despre primele soţii ale lui Cristi Borcea
Diverse • 9 apr., 9:17
FOTO
Ce a putut spune Valentina Pelinel despre primele soţii ale lui Cristi Borcea, pe care acesta le-a umilit în trecut
Cum se pune Mihaela Borcea în pericol!
Diverse • 7 apr., 17:12
FOTO
Cum se pune Mihaela Borcea în pericol! Medicii i-au interzis să facă asta după două operaţii cumplite, dar ea nu ţine cont!
Mama lui Cristi Borcea dă o lovitură uriașă în România
Diverse • 7 apr., 9:12
FOTO
„Proiectul e spectaculos!” Mama lui Cristi Borcea dă o lovitură uriașă în România. „Bijuteria” va costa 15 milioane de euro
Cristi Borcea l-a făcut praf pe Eugen Voicu
Liga 1 • 5 apr., 22:03
„Nu-l prind două paltoane!” Cristi Borcea l-a făcut praf pe Eugen Voicu! A pus tunurile pe acționarul de la Dinamo