Închide meniul

Cine este femeia care l-a marcat pe viață pe Ion Țiriac: „Era topit după ea!” Ce sacrificii putea să facă miliardarul

Antena Sport Publicat: 28 noiembrie 2022, 19:16

Cine este femeia care l-a marcat pe viață pe Ion Țiriac: „Era topit după ea! Ce sacrificii putea să facă miliardarul

Ce studii poate avea Ion Țiriac

Ion Țiriac este cel mai bogat român / Profimedia

  • Cine este femeia care l-a marcat pe viață pe Ion Țiriac
  • Ce sacrificii putea să facă miliardarul

S-a aflat cine este femeia care l-a marcat pe viață pe Ion Țiriac. Miliardarul făcea sacrificii mari ca să se vadă cu cea care i-a furat inima.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac s-a iubit cu multe femei de-a lungul timpul, dar o dragoste tumultoasă a avut cu fosta handbalistă Victorița Dumitrescu. A povestit chiar sora fostei sportive, care a dezvăluit că Țiriac făcea orice ca să o impresioneze pe Victorița. Activitățile lor preferate erau plimbatul cu motocicleta și ieșitul în oraș.

Cine este femeia care l-a marcat pe viață pe Ion Țiriac

Ca să se vadă cu Victorița, Ion Țiriac lipsea de multe ori de la antrenamentele de tenis.

Reclamă

„În tinereţe, locuiam în Polizu, iar Ion Țiriac venea tot timpul la sora mea. Era topit după ea. Avea o motocicletă Iawa, cu care o plimba. Relaţia lor a durat aproape un an. Victoriţa a fost o femeie foarte frumoasă. Într-o vară, am fost la mare cu sora mea şi cu Ion Țiriac. Victoriţa avea atunci doar 22 de ani. Ieşeau în fiecare seară la restaurante. Eu eram micuţă, nu mă luau cu ei în oraş. În schimb, pe plajă, Țiriac îmi aducea sucuri, îngheţată şi ciocolată. De multe ori, fugea din cantonamente pentru ea. O iubea tare mult. Uita şi de tenis şi de tot când i se făcea dor de Victoriţa„, a povestit sora Victoriței Dumitrescu, pentru libertatea.ro, în 2009.

Fosta campioană mondială la handbal a murit în 2009, pe când avea 73 de ani. Ea s-a luptat cu diabet, hipertensiune arterială și coxartroză.

Reclamă

Sfârșit tragic pentru Victorița Dumitrescu

Cu câteva luni înainte să moară, Victorița Dumitrescu urma să ajungă la un azil de bătrăni.

“N-am pe nimeni, sunt bolnavă, tocmai am venit de la spital, de la nişte analize. Pe 11 sau 12 februarie mă internez la Căminul de bătrâni de pe strada Eminescu, că nu mai pot altfel. Trebuia să mă duc mai devreme, dar internarea s-a amânat din nu ştiu ce motiv”, spunea Dumitrescu, pentru Libertatea, în 2009.

Ea urma să fie internată la azil în februarie 2010, dar a murit în decembrie 2009, lăsând însă în urmă și frumoasa poveste de dragoste trăită cu Ion Țiriac.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Țiriac și Victorița Dumitrescu s-au iubit un an

Povestea de dragoste a lui Ion Țiriac și Victorița Dumitrescu a durat un an, în 1965, atunci când miliardarul avea 26 de ani și handbalista, 29 de ani. Țiriac era deja cunoscut pentru tenisul de performanță pe care îl practica.

“Au fost aproape un an împreună, le stătea tare bine, deşi Ion te speria, la prima vedere, cu aspectul lui mai «fioros». Nu erau ei foarte tineri, Victoriţa parcă împlinise 29 de ani, Ion avea şi el vreo 26”, a dezvăluit, în trecut, Ana Stark-Stănişel, fosta colegă a Victoriței, pentru Libertatea.

La rândul lui, antrenorul naționalei din anii 60, Constantin Popescu, a vorbit și el despre relația dintre cei doi sportivi.

“E atâta timp de-atunci! Au fost împreună, asta e clar, dar atunci şi dragostea era mai curată faţă de timpurile de azi. Se scria numai de sport şi de sportivi şi deloc despre viaţa personală a acestora”, a spus Popescu.

Victorița Dumitrescu a câștigat trei campionate mondiale cu naționala României, în 1956, 1960 și 1962. În vara lui 2009, anul în care a murit, ea a fost decorată cu Ordinul „Meritul Sportiv” Clasa I.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 19:57
FOTO
„Cu bicicleta nu am cum” Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani!
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare