Închide meniul

Corinna Schumacher, decizie radicală după ce s-a prăbuşit emoţional în public. Fanii au rămas fără cuvinte

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 august 2022, 10:51

Corinna Schumacher, decizie radicală după ce s-a prăbuşit emoţional în public. Fanii au rămas fără cuvinte

Corinna Schumacher, discurs emoţionant despre soţul său

Michael şi Corinna Schumacher / Colaj Profimedia Images

Corinna Schumacher a luat o nouă decizie radicală, la puţin timp după ce s-a prăbuşit emoţional în public. Soţia marelui Michael Schumchar a scos la licitaţie un monopost Ferrari F300, cu care septuplul campion mondial a câştigat toate cursele în care l-a folosit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia lui Schumacher are nevoie de bani, ţinând cont că tratamentul săptămânal al acestuia este unul extrem de scump. Conform presei internaţionale, Corinna speră să încasese între 6 şi 8 milioane de euro pe bolid.

Corinna Schumacher, decizie radicală la puţin timp după ce s-a prăbuşit emoţional în public

Schumacher a folosit monopostul Ferrari F300 în patru curse, în 2008, în Canada, Franța, Marea Britanie și Italia. El s-a impus în toate etapele menţionate mai sus. Când au auzit de decizia luată de Corinna, fanii lui Schumacher au rămas fără cuvinte. Aceştia au înţeles totuşi situaţia grea în care se află familia neamţului, fiind nevoită să recurgă la asemenea hotărâri.

În urmă cu 8 ani şi jumătate, Michael Schumacher a suferit un accident la schi. A fost în comă, a suferit multiple intervenţii chirugicale şi este tratat acum la domiciliu, într-o vilă din Mallorca.

Familia lui Michael Schumacher face sacrificii uriaşe pentru a-l trata pe septuplul campion mondial de Formula 1.

Reclamă

Suma uriaşă pe care Corinna Schumacher o plăteşte în fiecare săptămână pentru tratamentul lui Michael Schumacher

Conform celor de la The Sun, tratamentul lui Michael Schumacher costă peste 135 de mii de euro pe săptămână.

Corinna, soţia lui Michael Schumacher, s-a prăbuşit emoţional, în public!

Corinna, soţia lui Michael Schumacher, s-a prăbuşit emoţional, în public! S-a întâmplat în cadrul unui eveniment în care septuplul campion mondial de Formula 1 a primit un premiu, la Koln, pentru contribuţiile caritabile.

Reclamă 4 / 0/3

În numele lui Michael Schumacher, soţia Corinna (53 de ani) şi fiica Gina (25 de ani) au fost cele care au acceptat premiul. Soţia lui Schumi a clacat şi a început să plângă în timpul evenimentului.

Corinna a fost mult mai agitată decât în cadrul altor apariţii, ceea ce i-a făcut pe nemţii de la Bild să titreze: „Corinna, plângem alături de tine!”.

Recomandări
  • Corinna Schumacher a scos la licitaţie un monopost Ferrari
  • Familia lui Michael Schumacher speră să încasese cel puţin 6 milioane de euro pe bolid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și