Închide meniul

Criminalul în serie Marius Csampar, după eliberare: ”O să vă spun cum am făcut crimele”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iunie 2020, 9:19

Criminalul în serie Marius Csampar, după eliberare: ”O să vă spun cum am făcut crimele”

Facebook

Marius Csampar

Marius Csampar a comis 6 crime între 1994 și 1997, iar recent a fost eliberat din închisoare, după 23 de ani în spatele gratiilor. Acesta se consideră reabilitat și a început o viață nouă, în care se va ține departe de greșelile tinereții, spune el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Csampar a început să posteze pe paginile sale diferite filmulețe în care stă de vorbă cu oamenii.

"Am început cu partea întâi din viața mea, vor urma și celelalte, parte cu parte, povestiri din pușcărie, povestiri din viața mea, am să vă povestesc și cum s-au întâmplat faptele, mă refer la crime, dar pe etape așa, pentru că trebuie să îmi pun mintea la contribuție ca să-mi aduc aminte de anumite elemente", a povestit Marius Csampar.

Acesta are și un sfat pentru cei care îl ascultă, un sfat care i-ar fi fost bun și lui, dar pe care nu l-a primit în tinerețe:

"Pe tot parcursul părților care vor fi, sper să judecați corect, să invâțați ceva și să știți de la mine că viața e frumoasă și trebuie trăită. Eu nu am știut să fac diferența asta."

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și