Închide meniul

Cristi Borcea renunţă la dragostea vieţii lui! A anunţat decizia radicală: „De acolo au venit divorţurile şi operaţia!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 iunie 2023, 12:36

Cristi Borcea renunţă la dragostea vieţii lui! A anunţat decizia radicală: „De acolo au venit divorţurile şi operaţia!

Imagine rară cu Cristi Borcea în liceu

Cristi Borcea, în timpul unui interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport

Cristi Borcea renunţă la dragostea vieţii lui! Milionarul român a luat decizia drastică de a nu mai vorbi despre Dinamo, echipa sa de suflet. Acesta susţine că formaţia alb-roşie i-a afectat întreaga viaţă, fiind motivul pentru care a divorţat de două ori şi a fost operat pe cord deschis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea s-a aflat în conducerea clubului Dinamo timp de 17 ani, mai exact în perioada 1995 – 2012.

Cristi Borcea renunţă la dragostea vieţii lui

Cristi Borcea a declarat, în nenumărate rânduri, că Dinamo a reprezentat „dragostea vieţii lui”. În ciuda pasiunii pentru formaţia din Ştefan cel Mare, milionarul român a luat decizia radicală de a nu mai oferi declaraţii despre echipă.

Acesta susţine că din cauza lui Dinamo, a ajuns la două divorţuri, cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican, şi de asemenea, tot din această cauză, a ajuns şi pe masa de operaţie.

Borcea a transmis clar că nu va mai vorbi despre Dinamo, indiferent de situaţia pe care clubul o va traversa.

Reclamă

„Divorțurile și operația pe cord sunt doar din cauza Dinamo! Nu mă știți? Eram acolo și seara și noaptea, și de Crăciun, și de Paște, la voi să știți că este ultima intervenție despre Dinamo, nu mă mai interesează, m-a lăsat cu un gust amar și nu mă mai interesează indiferent de soarta lui Dinamo.

M-a deranjat așa răutatea din România și m-a făcut să-mi prioritizez ce am făcut eu și să-mi văd de viața mea că e mult mai bine așa. Nu am avut intenție să investesc la Dinamo. Eu am spus-o de la început. Niciodată nu m-aș mai gândi să investesc la Dinamo. Poate că prin Patrick, atunci, da!”, a declarat Cristi Borcea, pentru sptfm.ro.

Cristi Borcea a revenit, după un deceniu, alături de Dinamo! A fost în loja Arenei Naţionale

Cristi Borcea a revenit, după un deceniu, alături de Dinamo. Fostul patron al „câinilor” a fost prezent, în loja Arenei Naţionale, la meciul de baraj cu FC Argeş.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea a venit alături de doi dintre fiii lui la meci, Angelo şi Patrick. Milionarul s-a pozat alături de fiii săi pe Arena Naţională, fotografia fiind publicată de gsp.ro.

Chiar dacă anunţase că nu va mai veni la partidele lui Dinamo până nu va fi un nou stadion în Ştefan cel Mare, „Leonidas” s-a răzgândit şi a fost văzut la duelul cu o miză uriaşă pentru gruparea alb-roşie. Dinamo încearcă să revină, după un sezon, în Liga 1.

Totuşi, Borcea a dezvăluit nu are de gând să se mai investească la echipa cu care a obţinut performanţe notabile între 1995 şi 2012.

Recomandări
  • Cristi Borcea renunţă la dragostea vieţii lui
  • Decizia radicală luată de milionarul român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca Vezi toate știrile
Citește și