Închide meniul
Foto

Cristi Borcea și fosta lui soție fac angajări masive. Pe ce posturi au nevoie urgent de oameni: „Salariu atractiv și diverse beneficii”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 martie 2023, 17:42 / Actualizat: 27 martie 2023, 11:35

Cristi Borcea și fosta lui soție fac angajări masive

Cristi Borcea și fosta lui soție fac angajări masive

Cristi Borcea a divorţat de Mihaela Borcea şi este căsătorit cu Valentina Pelinel / Colaj Instagram

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima soție a lui Cristi Borcea se ocupă de hotelul de la malul mării care are 12 apartamente, 12 camere triple (family room) și 186 camere duble (twin și matrimoniale). Ea a rămas la conducere după divorțul care a avut loc în 2011.

Cristi Borcea și fosta lui soție fac angajări masive

Chiar dacă au apărut zvonuri că Valentina Pelinel a vrut să o scoată din afacerile familiei pe Mariana, acestea nu s-au adeverit. Primei soții a milionarului i s-a prelungit mandatul de administrator unic pe care îl avea la firma lui Borcea de la data de 5 februarie 2023, până la data de 5 februarie 2027.

Reclamă

Astfel, Mariana Borcea se pregătește pentru venirea turiștilor și caută oameni dispuși să lucreze, pe perioada sezonului estival, la hotelul aflat la malul mării. Sunt 10 posturi disponibile.

Pentru cei interesati, angajam:
– Camerista,
– Fata hol hotel,
– Receptioner
– Bucatar,
– Lucrator de servire linie autoservire,
– Barman,
– Ospatar,
– Debarasatori,
– Vanzator aparat inghetata,
– Piscinier (Ingrijitor spatiu piscine).

Reclamă

Oferim salariu atractiv si diverse beneficii„, se arată în anunțul distribuit de Mihaela Borcea pe rețelele sociale.

Cât poate costa acum un sejur de 4 zile la hotelul lui Cristi Borcea

Cristi Borcea face bani frumoşi şi din turism. Hotelul din Olimp al acestuia a fost inclus deja în ofertele agenţiilor de turism din România, pentru perioada de vară. Cine cumpără acum pachetele primi o reducere importantă.

În acest moment, conform click.ro, un sejur în perioada 13-16 iulie, de trei nopţi, pentru două persoane, costă 1056 de lei. Pe de altă parte, sursa citată anunţă că poate fi acceptată chiar şi plata cu vouchere.

Reclamă 4 / 0/3

Hotelul luxos al fostului patron de la Dinamo beneficiază, din 2022, de o piscină unică în România. „Infinity Pool este singura piscină de pe litoralul românesc care are apă sărată terapeutică, plajă inundată și jeturi de masaj”, a explicat Mihaela Borcea, pe rețelele sociale, în vara lui 2022.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cei doi nu au de gând să se oprească aici. Ar putea apărea în curând un nou membru în familia Borcea.

Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, Cristi Borcea are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

După despărţirea de fostul patron de la Dinamo, Mihaela Borcea şi-a refăcut viaţa chiar cu fostul ei şofer personal. Cei doi sunt împreună încă din 2015, dar o lungă perioadă de timp s-au ascuns de ochii lumii și au negat vehement că sunt într-o relație amoroasă.

Prima soţie a lui Cristi Borcea nu se mai fereşte şi postează zeci de fotografii, pe reţelele sociale, alături de iubitul ei. Aceştia sunt într-o vacanţă de lux în Statele Unite şi nu se uită la bani.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
18
mart.
21:46
EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea, apariţie pe plajă alături de mama ei
Diverse • 17 mart., 12:36
FOTO
Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea, apariţie pe plajă alături de mama ei. Cât de frumoasă este Melissa Borcea
Mihaela Borcea, declaraţii rare despre divorţul de Cristi Borcea
Diverse • 8 mart., 12:45
FOTO
Mihaela Borcea, declaraţii rare despre divorţul de Cristi Borcea! Ce relaţie are cu milionarul român: „Nu a fost uşor!”
Ce a spus acum Mihaela Borcea despre Pelinel
Diverse • 6 mart., 12:56
FOTO
Ce a spus acum Mihaela Borcea despre Pelinel, după ce s-a scris că actuala soţie a lui Borcea a scos-o din afacerile familiei!
Imagine rară cu Cristi Borcea în liceu
Diverse • 2 mart., 11:03
FOTO
„Era mare cuceritor!” Imagine rară cu Cristi Borcea în liceu. Cum arăta şi ce îi plăcea să le facă admiratoarelor
Valentina Pelinel a renunţat la o sumă fabuloasă pentru soţul ei Cristi Borcea. Sacrificii uriaşe făcute de fostul model
Diverse • 1 mart., 12:53
FOTO
Valentina Pelinel a renunţat la o sumă fabuloasă pentru Cristi Borcea! Ce i-a interzis milionarul să facă, pe durata relaţiei