Închide meniul

Criză fără precedent pentru Ion Țiriac! Se poate ajunge la un dezastru mondial. Detalii incredibile

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2023, 17:27

Criză fără precedent pentru Ion Țiriac! Se poate ajunge la un dezastru mondial. Detalii incredibile

Ion Țiriac

Ion Ţiriac are o avere uriaşă / Hepta

Ion Țiriac ar putea fi pus în față în față cu o criză fără precedent. Miliardarul este așteptat să prevină un dezastru mondial în lumea sportului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Italia, citată de playtech.ro, scrie că Ion Țiriac este așteptat la conducerea Federației Internaționale de Tenis (ITF). Principala misiune pentru miliardarul român ar fi resuscitarea Cupei Davis, una dintre competițiile de rang înalt din tenis.

Criză fără precedent pentru Ion Țiriac

Cupa Davis a ajuns în pragul dezastrului, după contractul încheiat cu firma Kosmos, care îi aparține fostului fotbalist Gerard Pique. Kosmos a adus modificări care au scăzut drastic popularitatea prestigioasei competiții. Implicit, au scăzut veniturile.

Ion Țiriac și-a manifestat dezacordul făță de colaborarea dintre Kosmos și Cupa Davis încă de când contractul dintre cele două părți a fost semnat.

„În acel moment v-am avertizat că acest parteneriat va distruge cea mai importantă competiţie din tenisul mondial şi nu va dura mai mult de 2-3 ani. Astăzi aţi anunţat finalul acestei colaborări. Am avut dreptate. Aşa că sper că veţi avea decenţa de a demisiona”, a transmis Ion Ţiriac, la vremea respectivă.

Reclamă

Ion Țiriac, fostă legendă a sportului alb, este văzut drept conducătorul ideal al Federației Internaționale de Tenis și datoriă calităților sale antreprenoriale.

Ion Țiriac a anunțat că își deschide un muzeu

Ion Țiriac este un împătimit al vânătorii. Marea pasiune l-a costat o avere pe Ion Țiriac. Pe durata pandemiei, miliardarul român și-a cumpărat un domeniu de senzație în Namibia, pe care ar fi achitat nu mai puțin de 5.5 milioane de euro. Acolo se organizează safariuri și se vânează leoparzi, zebre, antilope și alte animale mari.

Țiriac deja a plătit și alte 2 milioane de euro în extinderea unui lac natural din zonă. Miliardarul român nu se oprește aici. Vrea să deschidă și un muzeu, unde copiii să-i admire capturile de la vânătoare.

Reclamă 4 / 0/3

„Am trofee și intenționez să fac un muzeu enorm de… natură, nu spun vânătoare, că nu place multora. Am elefanți întregi, girafe, hipopotami, rinoceri. Am sute de animale. Copiii merită să le vadă”, a spus Ion Țiriac, conform prosport.ro.

În Namibia, Țiriac are la dispoziție două vile luxury pentru oaspeți, opt bungalouri și piscină. Afaceristul de 83 de ani a recunoscut că s-a mutat din România și că se simte excelent pe proprietatea lui din Africa.

Ce avere are Ion Ţiriac

Ion Ţiriac a încheiat anul 2021 pe locul 3, cu o avere estimată la 7.2 miliarde de lei. Pe durata acestui an a mai adunat peste 1 miliard de lei. Astfel, a ajuns la 8.5 miliarde de lei, iar Ţiriac a urcat pe locul 2 în clasamentul bogaţilor României!

Potrivit estimărilor făcute de forbes.ro, cea mai mare avere o au fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, cu 13 miliarde de lei. Ion Ţiriac este pe poziţia a doua şi este urmat de Daniel Dines, cel care a avut un 2022 de coşmar. De la 22.2 miliarde de lei, acesta a ajuns să mai aibă numai 8 miliarde de lei.

Recomandări
  • Criză fără precedent pentru Ion Țiriac
  • Se poate ajunge la un dezastru mondial

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și