Închide meniul
Foto

Cum a ales să facă bani cea mai cunoscută amantă din România! „M-a plesnit în capul meu blond o idee”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 martie 2023, 9:28

Cum a ales să facă bani cea mai cunoscută amantă din România! „M-a plesnit în capul meu blond o idee”

Cum a ales să facă bani cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina, în timpul unei emisiuni

Cea mai cunoscută amantă din România a ales să facă bani din mediul online. Vica Blochina, cea care a avut o relaţie de 16 ani cu Victor Piţurcă, vrea să se folosească de online, printr-un podcast sau prin anumite live-uri, pentru a vorbi deschis despre viaţa ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am avut o revelație, parcă „m-a plesnit” peste ochi, în capul meu blond, o idee. Mi-am dat seama că mai multă lume se exprimă din ce în ce mai mult în mediul online, unde se vorbește liber, fără inhibiții și mi-am dat seama ce mare impact am în momentul în care am început să vorbesc cu urmăritorii mei. Fiecare dintre noi are publicul lui care îi așteaptă poveștile, dar care nu urmărește televizorul.

Cum a ales să facă bani cea mai cunoscută amantă din România

Mi se pare că online-ul din România este monoton pentru că oamenii încearcă să fie cu totul altceva, decât sunt cu adevărat. Sunt câteva persoane, poți să le numeri pe degete, care într-adevăr sunt ieșite din tipare și asumate, cu care m-am regăsit și de la care am învățat lucruri, în rest toți vor să pară politically correct, cu familii perfecte, toți beau din pahare de cristal, au 7 masteruri, fel și fel de case și mașini, toți sunt super ordonați și super fericiți, dar nimeni nu vorbește despre cum au ajuns acolo cu adevărat.

În spatele oricărui compromis este un strop de sânge. Nu există autenticitate la online. Cum spuneam, nimeni nu vorbește despre eșecuri, nimeni nu vorbește despre compromisuri, nimeni nu vorbește de rușinile prin care au trecut de-a lungul vieții. Nu există o persoană perfectă în viața asta, dar toți încearcă să pară foarte albi și pufoși, fără defecte, fără bube. Pentru mine online-ul în România este plictisitor.

Eu vreau să arăt ce stă în spatele Vicăi, pe care astăzi o vedeți la televizor. De la momentul în care am călcat în România și până la momentele în care am ținut prima pagină a ziarelor. Sunt conștientă că nu o să reinventez eu online-ul. O să fiu eu cu poveștile mele, unele mai triste, altele mai amuzante, dar care m-au ajutat să fiu cea care sunt astăzi”, a spus Vica, citată de ego.ro.

Reclamă

Vica Blochina, despre bărbaţii care câştigă mai puţin decât ea

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a recunoscut că s-a despărțit de bărbați din cauza situației financiare.

”M-am despărțit din cauza banilor, da, da, da. Persoanei respective nu îi plăcea să muncească foarte mult și nu puteam să construim niște chestii împreună. Pentru mine contează foarte mult lucrul ăsta. Nu să-mi dea mie bărbatul banii, dar să mă pot baza pe el. Eu n-aș putea să stau cu un bărbat care produce mai puțin decât mine. Nu se poate sta pe banii mei.

Un bărbat care nu poate să-și ofere lui o viața bună, nu e fericit și nu te poate face nici pe tine fericită. Un bărbat care nu produce este un bărbat stresat”, a spus Vica Blochina.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Piţurcă plăteşte o pensie alimentară uriaşă

Victor Pițurcă este obligat să plătească o pensie alimentară uriașă pentru copilul pe care îl are împreună cu Vica Blochina. Fostul selecționer a avut o relație extraconjugală cu fosta balerină timp de 16 ani.

Edan locuiește cu mama lui, iar Victor Pițurcă este obligat de judecătorie să-i plătească lui Edan o pensie alimentară colosală. Mai precis, fostul selecționer al naționalei României trebuie să plătească 9.000 de euro pe lună, potrivit click.ro.

Este cea mai mare pensie alimentară pe care un tată din România trebuie s-o achite pentru copilul său, sub statutul de pensie alimentară.

Victor Pițurcă și Vica Blochina s-au întâlnit pe vremea când fosta balerină avea 20 de ani. După ce au ținut relația secretă timp de 16 ani, Vica l-a dat în judecată pe antrenorul de 66 de ani pentru nerecunoaşterea paternităţii fiului lor.

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și