Închide meniul
Foto

Cum a putut fi umilit Luca Reghecampf de mama iubitei sale: „Nu are cu ce!” Scandal monstru cu familia Reghecampf

Reclamă

Publicat: 18 august 2022, 11:59 / Actualizat: 19 februarie 2024, 15:15

Cum a putut fi umilit Luca Reghecampf de mama iubitei sale: „Nu are cu ce!” Scandal monstru cu familia Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf, alături de Corina Caciuc, fiul său cel mare şi iubita acestuia

Instagram Laurenţiu Reghecampf

Cum a putut fi umilit Luca Reghecampf de mama iubitei sale. Mama Asianei Peng, iubita lui Luca Reghecampf, a lansat un atac dur la adresa familiei viitorului său ginere. Silvana Peng a dezvăluit că Luca Reghecampf a cerut-o de soţie pe fiica sa, însă are o problemă. Tânărul nu ar avea bani de nuntă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a putut fi umilit Luca Reghecampf de mama iubitei sale

Mai mult, mama Asianei Peng a mai spus că nici până acum nu a fost invitată la nuntă şi, în acelaşi timp, a făcut apel la familia lui Luca să strângă bani pentru a face nunta.

Vă invit cu toată dragostea să vă strângeți în ședință cu nurori de valori și să puneți mână de la mână toți din familia extinsă și să-i faceți nunta la D. A. L Reghecampf, copilul, săracul, nu-i multimiliardar, dar și zice că ar face-o, dar nu are cu ce! Nu cumva să vă imaginați că puteți terfeli imaginea fiicei mele cât aveți chef și cum aveți chef!”, a fost mesajul pe care Silvana Peng l-a transmis familiei Reghecampf, conform click.ro.

Luca Reghecampf, moment de vis alături de iubita sa, Asiana Peng

Luca Reghecampf trăiește un moment de vis alături de iubita sa, Asiana Peng. Superba parteneră a fiului lui Laurențiu Reghecampf a absolvit Universitatea Româno-Americană, iar tânărul de 21 de ani i-a fost alături la ceremonia facultății.

Asiana Peng a încheiat o etapă extrem de importantă din viața ei, iar Luca Reghecampf nu putea să lipsească din peisaj.

Reclamă

Luca Reghecampf și Asiana Peng au atras toate privirile la festivitatea de absolvire de la Universitatea Româno-Americană din București, desfășurată joi dimineață. Cei doi au imortalizat momentul de vis și au postat fotografia pe rețelele sociale.

Iubita fiului lui Laurențiu Reghecampf s-a aflat în centrul atenției, purtând o robă neagră, asortată cu toca, iar la gât o panglică roșie.

Alături de fotografia respectivă, postată de cei doi la instastory, Asiana Peng a adăugat și un emoticon în formă de inimă, lângă numele lui Luca Reghecampf, fiul lui Laurențiu Reghecampf din căsnicia cu Maria Pfeiffer.

Reclamă 4 / 0/3

Luca Reghecampf trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Asiana Peng. Cei doi se înţeleg de minune şi nu ezită să arate, pe reţelele de socializare, cât de mult se iubesc. O altă poveste de iubire intensă trăieşte şi Laurenţiu Reghecampf alături de Corina Caciuc, femeia pentru care a decis să divorţeze de Anamaria Prodan.

O legătură incredibilă există între iubita lui Luca Reghecampf, Asiana Peng, şi amanta fostului antrenor de la Universitatea Craiova, Corina Caciuc. Cele două femei s-au născut în acelaşi oraş, la Deva.

Recent, iubita lui Luca Reghecampf a avut o reacție acidă după ce mama ei a atacat-o în termeni duri pe amanta antrenorului român. Asiana Peng face scut în jurul Corinei Caciuc, cea recent i-a dăruit un fiu lui „Reghe”. Cele două sunt partenere și de afaceri.

Fosta gimnastă a folosit un citat al lui Ion Rațiu prin care încearcă să descrie situația din interiorul familiei. Acesta a părut a fi un mesaj îndreptat atât către mama ei, Silviana Peng, cât și spre Anamaria Prodan.

Fii întotdeauna conștient că gelozia, invidia și calomnia constituie ultimul refugiu al omului frustrat și slab”, este citatul postat de Asiana Peng, pe contul de Instagram.

Reclamă
Recomandări
  • Mama Asianei Peng, atac fără precedent
  • Acuzaţii la adresa lui Luca Reghecampf

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și