Închide meniul
Foto

Cum arăta, în tinerețe, cea mai cunoscută amantă din România. Acum are 47 de ani și a apelat la mai multe operații estetice

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 octombrie 2022, 9:52

Cum arăta, în tinerețe, cea mai cunoscută amantă din România. Acum are 47 de ani și a apelat la mai multe operații estetice

Cum arăta, în tinerețe, Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina a fost 16 ani într-o relație cu Victor Pițurcă / Instagram

Cum arăta, în tinerețe, Vica Blochina. Cea mai cunoscută amantă din România surprinde cu fiecare apariție, dar puțină lume știe cum arăta ea în momentul în care era dansatoare la Melody, un cunoscut local din București. Acolo își făceau mereu apariția fotbaliștii Stelei, dar și mai multe personalități.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Și Gigi Becali era o prezență constantă. De altfel, în barul Melody l-a întâlnit Vica Blochina pe Victor Pițurcă, cel alături de care a avut o relație de lungă durată. 16 ani i-a fost amantă fostului selecționer.

Cum arăta, în tinerețe, cea mai cunoscută amantă din România

Mi-a tresărit inima ca-n tinerețe, când l-am văzut cum arăta… ‘țiplă’, incredibil”, spunea Vica despre momentul în care l-a cunoscut pe „Piți”.

Originară din Lituania, Vica avea 20 de ani în momentul în care i-a devenit amantă lui Victor Pițurcă. Fostul atacant al Stelei avea atunci 29 de ani. După cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos, fosta balerină arăta uluitor în tinerețe.

Nu puteai să ajungi la Melody dacă nu erai o dansatoare sau o balerină profesionistă. La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii!

Reclamă

Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot. Dar să știi că nu am cerut nimănui nimic”, spunea Vica pentru „Fiță cu Adiță”.

Din relația extraconjugală dintre Pițurcă și Blochina a rezultat un băiat. Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost „la cuțite”. Femeia a apelat la justiție pentru ca „Piți” să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, relațiile dintre cei doi au devenit mai bune și puștiul își petrece tot mai mult timp alături de tatăl său.

Vica Blochina a recunoscut că apelează la medicii esteticieni

De-a lungul vremii, cea mai cunoscută amantă din România a recunoscut că face eforturi uriașe pentru a-și „ascunde” vârsta. Apelează tot mai des la medicii esteticieni și nu se ferește să le povestească urmăritorilor ei de pe rețelele sociale prin ce a trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Vica are, printre altele, injecții cu botox, injecții cu acid hialuronic, acid hialuronic în buze, o rinoplastie (operație estetică la nivelul nasului) și o augumentare mamară.

Intervențiile chirurgicale pentru modificarea aspectului au ajuns la ordinea zilei la Vica Blochina, care a ajuns de nercunoscut.

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea despre relaţia cu Vica

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea despre relaţia cu cea mai cunoscută amantă din România, aşa cum a fost supranumită Vica Blochina. Fostul fotbalist a explicat clar că nu există decât o prietenie între ei.

Asta după ce în spaţiul monden au apărut informaţii despre o posibilă relaţie amoroasă între cei doi. După ce Vica a negat acest lucru, a venit rândul lui Bănel să spună lucrurilor pe nume.

Doamne, ferește! Nu există așa ceva. Din niciun punct de vedere. În afară de o prietenie adevărată, un respect deosebit față de un om bun, nu există altceva. Nu există așa ceva între mine și Vica. Crede-mă, cunoști în viață foarte mulți oameni, dar la Splash acum când m-am văzut și cu Vica și cu Maria Constantin… A fost Irisha, NiCK N&D, sunt niște oameni deosebiți, italianul din nou, Nick, adică sunt niște oameni minunați și atunci îți creezi o relație de prietenie foarte frumoasă.

Fără niciun interes. Nu există niciun interes la nimeni în afară de o prietenie și o relație frumoasă între noi. Lumea este foarte rea și fiecare gândește cum vrea el, dar eu am confirmat și de aia am acceptat să spun că nu e nimic adevărat, nu există. Credeți-mă”, a spus Nicoliţă citat de cancan.ro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și