Închide meniul
Foto

Cum arată singura fiică a lui Ilie Dumitrescu! Este de o frumuseţe răpitoare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 martie 2023, 13:20

Cum arată singura fiică a lui Ilie Dumitrescu! Este de o frumuseţe răpitoare

Ilie Dumitrescu, savuros despre Hagi

Instagram

Singura fiică a lui Ilie Dumitrescu este de o frumuseţe răpitoare. Mayra Daria are 17 ani şi este fata fostului internaţional din căsătoria cu Letiţia Badea. Dumitrescu mai are trei băieţi, Sică, Dani şi Toto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cunoscută din serialul Adela, Mayra Daria e fata pe care Ilie Dumitrescu o are din căsnicia cu Letiţia, care a durat din 1994 până în 2007.

Cum arată singura fiică a lui Ilie Dumitrescu

Mayra Daria are 17 ani și visează la o carieră de actriță. Și fratele ei mai mare, Toto, a urmat calea actoriei. Cei doi au și jucat împreună în câteva producții.

„Mayra are 17 ani, e la Școala Cambridge, muncește foarte mult, are rezultate foarte bune la școală. Este foarte serioasă. Îmi seamănă cel mai mult din familie.

Muncește mult, vrea să performeze în zona în care se implică și are o mentalitate de învingător. Este slăbiciunea mea și este protejată de toți bărbații din familie, eu și frații ei”, spunea Ilie Dumitrescu despre Mayra, la finalul anului trecut, citat de libertateapentrufemei.ro.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by m a y r a (@mayra.daria)

Toto Dumitrescu: ”Tata nu m-a încurajat niciodată să joc fotbal!”

Fiul lui Ilie Dumitrescu a vorbit deschis despre relația pe care o avea cu tatăl său. Deși acesta a fost unul dintre cei mai mari jucători ai României, niciunul dintre cei trei fii ai săi nu i-a călcat pe urme.

Toto Dumitrescu susține că Ilie Dumitrescu nu l-a încurajat niciodată să meargă la fotbal. ”Mister” îi spunea mereu să învețe. Dumitrescu jr. a fost coleg de școală cu băiatul lui Gică Hagi, Ianis. Cei doi jucau fotbal în curtea școlii: ”Ianis era cel mai bun, eu eram praf!”

Reclamă 4 / 0/3

”De obicei, părinții dau copiii la sport! Eu am avut un exemplu în casă, dar nu m-a încurajat niciodată să joc fotbal. Mi-a zis să învăț, să îmi văd de școală. El susține că fotbalul și performanța necesită sacrificii. Nu prea am fost pe stadion. Am făcut înot și baschet. Sică s-a dus el către fotbal. Eu nu am simțit o conexiune specială.

Și acum simt presiunea numelui de Dumitrescu. La înot eram bun. La școală, mă băgau și pe mine la fotbal. Eu am fost în școală cu Ianis Hagi, era cel mai bun din curtea școlii, la propriu. Era Ianis și restul lumii. La mine era cap de linie. Eu îi spuneam tatălui că joc și eu bine, dar eu eram praf. Nu m-a încurajat niciodată să fac fotbal”, a dezvăluit Toto Dumitrescu la AS.ro LIVE.

Recomandări
  • Mayra Daria are 17 ani
  • Fiica lui Ilie Dumitrescu e pasionată de teatru şi film

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și