Închide meniul
Foto

Cum se menţine în formă bărbatul care şi-a înşelat 16 ani soţia cu cea mai cunoscută amantă din România: „Este identic ca în tinerețe. Ţiplă!”

Antena Sport Publicat: 25 martie 2023, 14:43

Cum se menţine în formă bărbatul care şi-a înşelat 16 ani soţia cu cea mai cunoscută amantă din România

Cum se menţine în formă bărbatul care şi-a înşelat 16 ani soţia cu cea mai cunoscută amantă din România

Victor Piţurcă a fost 16 ani într-o relaţie cu Vica Blochina / Colaj Instagram

  • Victor Piţurcă este într-o formă de zile mari la 66 de ani

S-a aflat cum se menţine în formă Victor Piţurcă, bărbatul care şi-a înşelat 16 ani soţia cu cea mai cunoscută amantă din România. Fostul selecţioner al României, care are şi un copil cu Vica Blochina, îşi ascunde vârsta. Pe 8 mai va împlini 67 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Piţurcă a avut o carieră de senzaţie. A câştigat cinci titluri şi Cupa Campionilor Europeni cu Steaua. Chiar dacă şi-a agăţat ghetele în cui în urmă cu mai bine de trei decenii, nu trece o zi în care „Piţi” să nu facă mişcare.

Cum se menţine în formă bărbatul care şi-a înşelat 16 ani soţia cu cea mai cunoscută amantă din România

Victor Piţurcă este de nelipsit şi din sala de fitness. Tocmai s-a lăsat filmat în timpul unui antrenament şi a făcut dezvăluiri inedite. În fiecare zi are un program ieşit din comun. ”Alerg cam opt – zece kilometri”, a ţinut să precizeze fostul selecţioner, pentru sport.ro.

Reclamă

Mai mult, acesta face un număr uriaş de abdomene. În tinereţe făcea câte 1000 de repetiţii. ”Acum sunt zile când fac patru, cinci sute, șase sute de abdomene”, asigură Piţurcă.

Cum se menţine în formă Victor Piţurcă

Domnul Pițurcă e un exemplu pentru noi toți, un exemplu de disciplină”, a spus şi antrenorul său de fitness, Alexandru Stănescu.

Reclamă

Victor Piţurcă se laudă că încă are aceeaşi greutate pe care o avea când era jucător. Fosta lui iubită, Vica Blochina, a rămas şocată, în urmă cu câţiva ani, când l-a văzut.

Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina, conform ciao.ro.

Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite. Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, relațiile dintre cei doi au devenit mai bune.

Reclamă 4 / 0/3

Vica Blochina a primit o lovitură de proporţii

Fosta balerină a fost luată prin surprindere de fiul ei, Edan, care a luat o decizie uluitoare. Băiatul în vârstă de 16 ani nu îşi mai doreşte să locuiască alături de ea. Victor Piţurcă a ajuns să fie foarte apropiat de fiul pe care îl are cu Vica. Mai mult decât atât, Edan chiar s-a mutat în casa antrenorului.

Potrivit click.ro, Edan Piţurcă nu îşi doreşte să se mai întoarcă la mama sa. Vica Blochina ar trece prin momente grele, în condiţiile în care „Piţi” nici nu a vrut iniţial să recunoască faptul că Edan este fiul său.

Nu știu nimic de fiul Vicăi decât că este la tatăl lui. Ea nu vorbește cu nimeni despre acest subiect. Nimic, dar chiar nimic! Știu că se văd constant, vorbesc la telefon și cam atât. Băiatul o să locuiască de acum cu tatăl lui, el mai vine pe la ea, dar cam atât.

Vicăi îi este greu cu situația în care se află acum dar a asimilat totul și se adaptează din mers. Ea spune că îi este mai bine copilului acolo, așa zice ea, nu știu de ce a ajuns la concluzia asta. Nu justifică motivul, evită total subiectul”, a spus un apropiat al Vicăi Blochina pentru sursa citată anterior.

Fosta balerină a recunoscut că Edan a decis să locuiască alături de tatăl lui.

Copilul meu este super bine, este acolo unde mi-am dorit eu, chiar mult mai bine decât mi-am imaginat vreodată și asta înseamnă că eu sunt o mamă luptătoare și am făcut lucrurile așa cum a trebuit, cum a fost cursul vieții.

De aceea, îmi pare rău că sunt unele lucruri în viață pe care le-am făcut, dar după aceea, mă trezesc și spun că a fost bine ce am făcut. Acest drum în viață, ți-l dă Dumnezeu. Cum alegi și cum ieși din el, depinde numai de tine și de ce vrea Tatăl Ceresc„, spunea Vica, zilele trecute, pentru wowbiz.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Pasiunea "secretă" a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Diverse • 25 mart., 16:59
FOTO
Pasiunea „secretă” a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Diverse • 20 mart., 22:21
FOTO
Nora milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a avut cea mai „fierbinte” apariţie!
Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua
Liga 2 • 18 mart., 18:30
„Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului
Victor Piţurcă, pregătit să ia o decizie radicală după ce CSA Steaua a ratat play-off-ul în Liga 2
Liga 2 • 12 mart., 15:51
„Gloriile au fost minţite!” Victor Piţurcă, pregătit să ia o decizie radicală după ce CSA Steaua a ratat play-off-ul în Liga 2