Închide meniul

"Dacă vii din România, în Italia trebuie să intri în carantină!" Restricţiile impuse au dat peste cap planurile unor români celebri care locuiesc în Milano

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 octombrie 2020, 15:23 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

"Dacă vii din România, în Italia trebuie să intri în carantină!" Restricţiile impuse au dat peste cap planurile unor români celebri care locuiesc în Milano

Abaca Press / Cozzoli Carlo via Hepta

COVID-19 fast test at Linate Airport for passengers on Alitalia flights to Rome. Milan, Italy on September 23, 2020. Photo by Carlo Cozzoli/IPA/ABACAPRESS.COM

Italia a fost una dintre cele mai afectate ţări de pandemia de coronavirus. Până în prezent, Italia a raportat peste 320 de mii de cazuri de coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adelina şi Cristi Chivu locuiesc în Milano, una dintre cele mai afectate zone de pandemie. Cei doi nu şi-au mai văzut de luni de zile părinţii, din cauza restricţiilor impuse de autorităţi.

Eu am făcut parte dintre cei care au reacționat rău, nu îmi place să stau în casă, prefer viața normală. Nu am venit în România, pentru că acum dacă vii din România, în Italia trebuie să intri în carantină. Probabil vom veni noi sau părinții vor veni aici, pentru că nu ne-am văzut de foarte mult timp. A fost greu mai ales că părinții mei sunt în vârstă, stăteam oarecum stresați dar trebuie să ne obișnuim. Ceva s-a schimbat clar pentru următoarea perioadă, în următorii ani va trebui să avem mai multă grijă. 

Adelina Chivu: "Așa simțim cumva și noi o presiune, se strânge lanțul"

Eu acum în Milano mai am foarte puține cunoștințe, dacă acum câteva luni auzisem de niște prieteni ai unor prieteni care aveau COVID, acum mai cunosc foarte puțină lume care n-a avut. Așa simțim cumva și noi o presiune, se strânge lanțul. E imposibil să eviți la nesfârșit, oricâtă grijă am avea. 

În continuare nu mergem la restaurant, nu mergem în spații închise. Ne vedem cu destul de puțini oameni, doar cu prietenii apropiați. În rest noi ne-am cam reluat viața. pe stradă, nu văd aproape nicio persoană care să nu aibă masca la îndemână”, a spus Adelina Chivu pentru Antena 3.

Reclamă

Cetăţenii români care doresc să călătorească în Italia vor trebuie să stea în carantină 14 zile. În România, numărul cazurilor de coronavirus a crescut. În ultimele 4 zile, România a raportat peste 2.000 de cazuri. 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și