Închide meniul

David Popovici a răbufnit și a rupt tăcerea față de cei care vor să profite de performanțele lui. Mesajul dat aproape de miezul nopții

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2022, 8:03

David Popovici a răbufnit și a rupt tăcerea față de cei care vor să profite de performanțele lui. Mesajul dat aproape de miezul nopții

David Popovici a cucerit lumea natației

David Popovici, noul "rege" al natației mondiale / Profimedia Images

  • David Popovici e dublu campion mondial la 17 ani
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

David Popovici a răbufnit și a rupt tăcerea față de cei care vor să profite de performanțele lui. Dublul campion mondial a postat pe Facebook un mesaj clar prin care anunță că nu folosește Tik-Tok.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popovici a atașat și o captură cu mai multe conturi de Tik-Tok care îi folosesc numele pentru a-i păcăli pe utilizatori că ar fi chiar campionul de 17 ani. Unul din conturi a ajuns chiar la 53.000 de urmăritori.

David Popovici a răbufnit și a rupt tăcerea față de cei care vor să profite de performanțele lui

”FAKE”, a fost cuvântul folosit de Popovici, prin care i-a avertizat pe fanii săi că nu are nicio legătură cu acele conturi și că acel conținut nu îi aparține. Postarea din apropierea miezului nopții a adunat peste 11.000 de aprecieri.

Reclamă

”Regret ca niște nimeni se folosesc de imaginea ta!”, ”Păcat că au ajuns la mizerii, deși ar trebui doar să te felicite”, ”Imediat, după un succes, apar și profitorii”, au fost doar câteva din mesajele celor care îl urmăresc pe David pe Facebook.

Reclamă

Dezvăluirea incredibilă a lui David Popovici. Ce şi-ar fi dorit să facă în locul înotului

Dezvăluirea incredibilă a lui David Popovici. Românul care a scris istorie în nataţie a anunţat că, în copilărie, şi-ar fi dorit să devină călugăr shaolin. O altă variantă pentru dublul campion mondial a fost şi cea de magician, pentru care a luat şi meditaţii.

Până la urmă, David a ales varianta cea mai bună, înotul, şi, la doar 17 ani, este dublu campion mondial, la 100 de metri liber şi la 200 de metri liber.

„Ca orice copil am avut faze în care voiam să fiu… ceva: călugăr shaolin pe la 7-8 ani, magician (am făcut și meditații pentru a deveni magician), pe urmă am mers la teatru în trupa Brainstorming, unde am cunoscut niște oameni foarte tari, dar nu știu dacă aș fi devenit actor.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu ce aș fi ales eu, dar cred că m-ar fi ales altceva pe mine dacă nu mă alegea apa”, a spus Popovici, citat de euronews.ro.

Campionul nostru este al doilea înotător din toate timpurile care reuşeşte să câştige aur în probele 100 şi 200 m liber la aceeaşi ediţie a Campionatelor Mondiale, după americanul Jim Montgomery, care a reuşit acest lucru în 1973, la Belgrad.

„Regele Nataţiei” a adus acasă cele două medalii de aur. La aeroport, Popovici a fost aşteptat cu flori şi covorul roşu de Camelia Potec, Eduard Novak şi Mihai Covaliu. Preşedintele Klaus Iohannis îl va decora pe David Popovici cu cea mai înaltă distincţie a statului român, Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler, ca urmare a performanţelor extraordinare obţinute la Campionatele Mondiale de Nataţie de la Budapesta.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice
Înot • 27 mart., 19:50
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!”
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 25 mart., 12:13
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice! Românul s-a distrat la ultimul concurs la care a participat
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici
Înot • 12 feb., 11:56
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici. Verdictul dat de americani
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
Înot • 11 feb., 22:32
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
David Popovici nu mai cel mai rapid înotător la 100 metri liber din istorie! Pan Zhanle (19 ani) a înotat fabulos în proba de ştafetă 4x100 de metri liber
Înot • 11 feb., 20:31
A căzut recordul mondial al lui David Popovici la 100 metri liber! Un chinez de 19 ani e cel mai rapid înotător din istorie