Închide meniul
Foto

Decizie incredibilă luată de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf în legătură cu fiul lor, după durerosul divorț

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iunie 2023, 9:44

Decizie incredibilă luată de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf în legătură cu fiul lor, după durerosul divorț

Decizie incredibilă luată de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și Bebeto

O decizie incredibilă a fost luată de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf în legătură cu fiul lor, după divorțul celor doi. Bebeto pleacă în Statele Unite, unde va locui singur, la doar 14 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prodan este cea care a anunțat că Bebeto va merge la o prestigioasă academie de fotbal de la americani, dar și că acesta va locui singur, pentru a învăța să se descurce cu greutățile vieții.

Decizie incredibilă luată de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf în legătură cu fiul lor

”Noi vorbim orice ține de copii, avem o relație fabuloasă, nu am mai avut niciun fel de problemă. Discutăm orice, luăm deciziile împreună, totul este frumos, mulțumesc lui Dumnezeu!

Sarah pleacă la lotul național, Rebecca s-a întors în America și Bebeto pleacă și el în America. Din toamnă, el va merge la una dintre cele mai prestigioase academii de fotbal și sunt foarte mândră. Va locui singur, are 14 ani, trebuie să învețe să se descurce singur în viață”, a spus Prodan, citată de playtech.ro.

Calvarul prin care ar fi trecut Bebeto, din cauza lui Laurenţiu Reghecampf

Copilul în vârstă de 14 ani ar fi suferit din cauza divorţului părinţilor. Reghecampf Jr a rămas să locuiască alături de mama lui, în timp ce tatăl lui este în Azerbaidjan, acolo unde o antrenează pe Neftchi Baku.

Reclamă

Anamaria Prodan a afirmat, cu două luni în urmă, că fostul ei soţ ar fi uitat total de băiatul mijlociu pe care îl are. Laurenţiu Reghecampf mai are un copil din prima căsnicie, pe Luca, şi pe micuţul Liam din relaţia cu Corina Caciuc.

”Pot să spun că sunt un om împlinit, fericit. Poate, singurele dureri pe care le mai am astăzi sunt doar pentru faptul că fostul meu soț și-a uitat copilul. Atât! În rest, nu port dușmănie, nu mă interesează absolut nimic, mă rog la Dumnezeu să îi fie bine și pe plan profesional și personal.

Am scăpat de toată nebunia asta a vieții, de tot scandalul cu amante, cu mesaje, cu amenințări, cu bărbați care povestesc și arată poze despre amantă.

Reclamă 4 / 0/3

Am trăit un vis cumplit de urât, un coșmar care părea că nu se mai termină, dar am avut credința asta din familia mea, că după cea mai rea furtună, vine cel mai frumos soare și a venit pe strada mea așa orbitor de frumos și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă„, a declarat Anamaria Prodan.

Bebeto îi calcă pe urme tatălui său şi joacă fotbal. Anamaria Prodan mai are două fete, din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu: Sarah Dumitrescu şi Rebecca Dumitrescu.

Recomandări
  • Bebeto are 14 ani
  • Bebeto va merge la o academie din Statele Unite

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și